Μιθριδάτης: «Σαν καλλιτέχνης έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική»

Μιθριδάτης

"Είναι λάθος, δεν υπάρχει αντίληψη ή υπάρχει κάποιος δόλος" τονίζει ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου για τις αντιδράσεις στην υποψηφιότητα του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Σπύρο Λάμπρου εμφανίστηκε ο Μιθριδάτης, τη νύχτα της Κυριακής, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το γνωστό μέλος του συγκροτήματος Ημισκούμπρια για τον λόγο που αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική καθώς και τα αιχμηρά σχόλια που δέχεται για παλαιότερα σχόλια στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιθριδάτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι πρέπει όλοι ενεργά να ασοχλούμαστε με ζέση με την πολιτική, ιδιαιτέρως μετά τα τέσσερα τελευταία χρόνια τα οποία είναι αρκετά ζοφερά για το μέσο Έλληνα και όχι μόνο. Πρέπει όλοι να δώσουμε πολύ μεγάλο βάρος στην πολιτική και όχι να την αφορίζουμε ή να είμαστε απαξιωτικοί. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει αυτή τη στιγμή με κάθε τρόπο να ψηφίσει και να φροντίσει για το μέλλον του άμεσα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για τις ζωές και τις αποφάσεις μας και να μην αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Εγώ σαν καλλιτέχνης θεωρώ ότι έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική, έχω πολιτική θέση και δεν μιλάω μόνο για τον εαυτό μου αλλά για όλους τους καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν θέση και να είναι ενεργοί πολιτικά».

«Για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό το πράγμα μια και για πάντα (σ.σ. το κομμάτι των αντιδράσεων). Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και γενικώς όλων των ανθρώπων. Θεωρώ αστείο να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα και να χρησιμοποιούνται κάποιες αναρτήσεις στο Twitter οι οποίες είναι κοπτοραπτική που είναι απαντήσεις ειρωνικές σε σεξιστικά tweets. Είναι σατιρικά tweets, ειρωνικά tweets και βεβαίως υπάρχουν και κάποια tweets τα οποία πραγματικά υποστηρίζουν ξεκάθαρα τις γυναίκες. Νομίζουν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ότι εγώ μιλάω εναντίον τους. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Είναι λάθος, δεν υπάρχει αντίληψη ή υπάρχει κάποιος δόλος» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Σπύρο Λάμπρου  τη νύχτα της Κυριακής.