Μίνως Κυριακού: «Λύγισε» η Ελένη Μενεγάκη μπροστά στην κάμερα

Μίνως Κυριακού

"Μου έλεγε πολλά... Εμένα θα είναι πάντα στην καρδιά μου"!

Το τελευταίο αντίο στον Μίνωα Κυριακού είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το απόγευμα της Τρίτης. Ανάμεσά τους ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που αναδείχθηκε μέσα από τον ΑΝΤ1, μιλώντας στην κάμερα δεν άντεξε. Τα μάτια της πλημμύρισαν με δάκρυα…

[dfp_ads id=236982]

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του τον αγαπούν. Έβλεπα τι έχει πει ο κόσμος για εκείνον και τον καταλαβαίνω. Χωρίς υπερβολή, ήταν ο εργοδότης που ήταν κοντά σε όλον τον κόσμο. Άκουγε, ήξερε τι αντιμετωπίζει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο, στην καθημερινότητά του. Ήταν πολύ έξυπνος, πολύ μπροστά από την εποχή του. Χαρισματικός, γλυκός, υπέροχος άνθρωπος! Μπορώ να μιλάω ώρες για εκείνον. Εγώ του οφείλω τα περισσότερα από αυτά που δημιούργησα κατόπιν στη ζωή μου. Γι’ αυτό, όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτή τη δουλειά, αυτόν τον άνθρωπο σκέφτομαι και όλα αυτά που έκανε για μένα.

Μου έλεγε να μην ακούω και να μην διαβάζω τίποτα. Μου έλεγε να ακούω αυτούς που έχουν να μου προσφέρουν κάτι. Αυτούς που γνωρίζουν τη δουλειά και μπορούν να μου προσφέρουν γνώση. Μου έλεγε ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα ταπεινοί, ότι πρέπει να αγαπάμε τους ανθρώπους, ότι πρέπει να προχωράμε στη ζωή. Μου έλεγε πολλά… Εμένα θα είναι πάντα στην καρδιά μου»!