Μίνα Αρναούτη: «Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά την εντατική ήμουν 35 κιλά και τα μάτια μου…»

Μίνα Αρναούτη

«Είναι πάρα πολύ σκληρό και πάρα πολύ δύσκολο αυτό που περνάω».

Δυο χρόνια μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και μετά την απόρριψη της έφεσης από την προσφυγή της οικογένειας Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη, μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή μας και απαντά για όλους και για όλα στην εκπομπή Εμείς.

«Η υγεία μου δεν είναι όπως ήταν πριν. Έχω φτάσει τον οργανισμό στα όρια του. Και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν κάνω φυσιολογική ζωή πλέον. Έχω κάνει 13 χειρουργεία. Έχω κάνει τα 6 εντός του πεντάμηνου που νοσηλεύτηκα και τα επτά μετά. Τώρα ετοιμάζομαι για το 14ο και έχει ο Θεός. Έχουν περάσει ήδη 2,5 χρόνια και ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί εντελώς η υγεία μου. Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο. Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία.

[dfp_ads id=236982]

Ψυχολογικά το παλεύω, αλλά είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό, έχω κουραστεί πια. Δεν αντέχω, δεν μπορώ να κάνω άλλο υπομονή, δεν μπορώ να κάνω υπομονή στα 2 χρόνια, ούτε λέξη να με παρηγορήσει. Θέλω να ξαναγυρίσω στη ζωή μου. Νιώθω ότι είμαι όμηρος, ότι είμαι φυλακή αυτή τη στιγμή και παλεύω να ξαναγυρίσω.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά την εντατική δεν καταλάβαινα την κατάσταση μου. Ήμουν 35 κιλά, με κοντό μαλλί. Τα μάτια μου είχαν μπει μέσα. Φαντάσου ότι όταν είχα βγει από το νοσοκομείο, ήθελα να βγάλω φωτογραφία, που έλεγαν πως ανέβαζα φωτογραφίες και το μάτι μου εδώ έμπαινε μέσα και τραβούσα το βλέφαρο για να τραβήξω τη φωτογραφία και να μη φαίνεται η ταλαιπωρία.

Όλη μέρα βρίσκομαι στα νοσοκομεία, σε φυσικοθεραπείες, πόνους. Κάθε χειρουργείο έχει και τους πόνους του. Δεν δουλεύω. Προσπαθώ να γεμίσω το χρόνο μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω. Όλα αυτά έχουν τεράστια έξοδα, τα οποία όταν δεν δουλεύεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθούν. Αυτά όμως μάλλον δεν τα σκέφτηκε κανένας όταν με συκοφαντούσαν στο διαδίκτυο. Είναι πάρα πολύ σκληρό και πάρα πολύ δύσκολο αυτό που περνάω. Το αντιμετωπίζω και δείχνω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου» αναφέρει η Μίνα Αρναούτη στη συνέντευξη της.

Η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε ακόμα στην Φρόσω Κυριάκου με την οποία διατηρούν επαφές, το σημείο του δυστυχήματος και αν το έχει επισκεφτεί, αλλά και τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε και τους ανθρώπους που απομακρύνθηκαν από δίπλα της.

«Σκέφτηκα ότι στο σημείο αυτό άφησε την τελευταία του πνοή ένας φίλος μου και ένας πολύ καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε αυτό. Αυτό το τέλος δεν του άξιζε. Στεναχωριέμαι όταν μιλάω για τον Παντελή.»