Μίνα Αρναούτη: Ετοιμάζει 10 αγωγές αποζημίωσης! Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της…

Μίνα Αρναούτη

«Η Μίνα Αρναούτη μπήκε στο νοσοκομείο χειμώνα και τώρα είναι καλοκαίρι. Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη κι ετοιμάζεται τώρα για το έκτο χειρουργείο».

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, μίλησε στην εκπομπή «Με το καλημέρα». Η κατάσταση της υγείας της πελάτισσάς του που βρίσκεται 4 μήνες στο νοσοκομείο παραμένει κρίσιμη. Ο κ. Κωλέττης προειδοποίησε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές…

Παλεύει για τη ζωή της

«Η Μίνα Αρναούτη μπήκε στο νοσοκομείο χειμώνα και τώρα είναι καλοκαίρι. Φανταστείτε έναν άνθρωπο που έχει κάνει πέντε χειρουργεία, που έχει παλέψει για τη ζωή της στη ΜΕΘ. Έναν άνθρωπο που τέσσερις μήνες είναι σε ύπτια θέση, που θέλει επί 24ώρου βάσεως άνθρωπο να την προσέχει… Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη κι ετοιμάζεται τώρα για το έκτο χειρουργείο», ανέφερε ο κ. Κωλέττης. «Τα έξοδα για τη θεραπεία της όλο αυτό το διάστημα καλύπτονται από πόρους δικούς της και της οικογένειάς της», συμπλήρωσε.

Ετοιμάζονται μηνύσεις και αγωγές

Για τα αρνητικά δημοσιεύματα που αφορούν στη Μίνα Αρναούτη, ο δικηγόρος της είπε τα εξής: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι καταρρακωμένη. Μάλιστα επιτείνεται από κάποιες βάναυσες προβολές της τιμής και της αξιοπρέπειάς της που γίνεται μέσα από διάφορα site. Το δικηγορικό μου γραφείο έχει ετοιμάσει ήδη δέκα μηνύσεις και αντίστοιχα δέκα αγωγές αποζημίωσης προκειμένου τα πράγματα να μπουν στη θέση τους».