Μίλα – Δέστε τους: Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης;

Επηρεάστηκαν οι ισορροπίες με την είσοδο της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή αρένα;

Από χθες, όλα τα κομμάτια του παζλ της μεσημεριανο-απογευματινής ζώνης βρίσκονται στη θέση τους, μιας και συμπληρώθηκε και το τελευταίο, αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Η άλλοτε πρωινή μάχη των ψυχαγωγικών εκπομπών έχει μεταφερθεί σε νέα ζώνη και πλέον διαθέτει και στοιχεία ενημέρωσης. Έξι εκπομπές από τις 13:00 μέχρι τις 19:45 δίνουν τον δικό τους αγώνα επικράτησης στο τηλεοπτικό τοπίο. Ποιες τα κατάφεραν καλύτερα;

Η πρώτη μονομαχία γίνεται μεταξύ Μεσημεριανής Μελέτης και Ελένης. Με 18,2% η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κατάφερε να επιβληθεί σε αυτή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σημείωσε ποσοστό 11,8%.

Αμέσως μετά, το Μίλα αντιμετωπίζει τους Δέστε τους. 17,5% κατέγραψε η Nielsen τη Δευτέρα για την εκπομπή του STAR και 16% γι’ αυτή του ALPHA. Μεταξύ 15:30 και 16:00 Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν απέναντι και το αποτέλεσμα έληξε με ισοπαλία.

Στις 17:00 στο παιχνίδι μπαίνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αποδείχτηκε άξια αντίπαλος για την ομάδα του Δέστε τους, αφού συγκέντρωσε το 14,5% των τηλεθεατών.

Πιο αργά μπαίνουν στο παιχνίδι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι χθες έκλεισαν με ποσοστό 9%.

Η τηλεοπτική σεζόν τώρα ξεκινά…

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Μενεγάκη – Μελέτη: Η πρώτη μάχη για την τηλεθέαση!

Πώς διαμορφώθηκε η τηλεθέαση της πρωινής ζώνης με την επιστροφή Παπαδάκη;