Μιχάλης-Ζέτα: Τους ξεσπιτώνουν οι… παπαράτσι;

Διαβάστε λεπτομέρειες για τη φημολογούμενη μετακόμιση του ζευγαριού

Οι φωτογράφοι και οι κάμερες που βρίσκονται συνεχώς έξω από το σπίτι τους, φαίνεται πως έχουν κάνει την κατάσταση τόσο ενοχλητική για το ζευγάρι, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να… μετακομίσει!

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια όχι μόνο πήραν την απόφαση να αλλάξουν σπίτι, αλλά έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν τη νέα τους κατοικία.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, έχουν απευθυνθεί σε γνωστό κτηματομεσιτικό γραφείο των νοτίων προαστίων και τους έχουν ζητήσει να βρεθεί άλλος χώρος, για να μετακομίσουν άμεσα! Στο γραφείο ζήτησαν να υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια αλλά και έθεσαν και τις προδιαγραφές της νέας κατοικίας. Να είναι σε απομακρυσμένη γειτονιά των νοτίων προαστίων, να είναι σχετικά απομονωμένο, να έχει ψηλό μαντρότοιχο αλλά και υπόγειο γκαράζ, ώστε να μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από το σπίτι χωρίς να πρέπει να βγουν από το αυτοκίνητο.

Ήδη κάποιοι χώροι που πληρούν τα κριτήρια του λαμπερού ζευγαριού έχουν βρεθεί και ο Μιχάλης με τη Ζέτα θα αρχίσουν να βλέπουν τα πρώτα σπίτια μετά το Πάσχα, για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση μέχρι τον Ιούνιο.