Μιχάλης Ζαμπίδης: Γιατί βάζει τέλος στην καριέρα του;

Όσα δήλωσε «Στα καλά καθούμενα» και τα μελλοντικά του σχέδια
Μετά από 177 αγώνες, 154 νίκες και 87 νοκ αουτ ο κορυφαίος Έλληνας kickboxer ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook πως ολοκληρώνει την καριέρα του. Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ο Μιχάλης Ζαμπίδης εξήγησε τους λόγους και αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις ολοκλρώσειο τους επικείμενους αγώνες.
 

«Η σωστή λέξη δεν είναι τελειώνω αλλά ολοκληρώνω. Είχα την ευλογία 24 χρόνια να ζήσω μια καριέρα και να συνεχίσω να ζω, στην οποία έχω παίξει στα καλύτερα ρινγκ, έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αισθάνομαι ότι κάποια στιγμή όταν δεν είσαι τραυματισμένος ή να υπάρχει κάτι βίαιο στη ζωή σου που να πρέπει να σε βγάλει από αυτό το δρόμο, τότε πρέπει να πας με το λογικό κομμάτι και να πεις ότι όσο είμαι εκεί ψηλά καλά και υγιής, να ολοκληρώσω κάτι τόσο μεγάλο και να δείξω τον απόλυτο σεβασμό. Εδώ και κάποιο καιρό σκέφτομαι ότι πρέπει να ολοκληρώσω γιατί αυτό το κάνω όλη μου τη ζωή. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι θέλω να προχωρήσω σε άλλα κεφάλαια τη ζωή μου γιατί ξέρετε ότι στον πρωταθλητισμό δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο»

Όσον αφορά το τι θα κάνει τώρα που το πρόγραμμα του θα χαλαρώσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε:
«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να ζήσω λίγο ανέμελα. Να πετάξω το ρολόι από το χέρι, τα γραμμάρια της διατροφής και να μπορώ να χαλαρώσω»

Ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια; Δείτε όσα είπε στην εκπομπή…