Μιχάλης Ζαμπίδης: Επικός διάλογος με διαρρήκτη που περιέλαβε όπως του έπρεπε

Μιχάλης Ζαμπίδης

"Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω οπότε κάτσε" τόνισε ο Μιχάλης Ζαμπίδης!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης για την περιπέτεια που βίωσε πρόσφατα με δυο διαρρήκτες, οι οποίοι επιχείρησαν να κλέψουν την οικία του. Περιπέτεια, βεβαίως, και για εκείνους που μάλλον δεν… γνώριζαν που έμπλεκαν!

«Την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι, ξαφνικά βλέπω έναν άνθρωπο να πηδάει από τα κάγκελα του σπιτιού. Με κοιτάει, τον κοιτάω και μου λέει «Mike εσύ;» και έρχεται κοντά μου. Του λέω, «εγώ είμαι αλλά τι κάνεις μες στο σπίτι; Γιατί γίνεται αυτό;» και μου απαντάει «θέλω να βγάλω φωτογραφίες». «Φωτογραφίες για το Instagram ή ήρθες για να κλέψεις», του λέω. Εκεί κάπως τραβήχτε προς τα πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος. «Επειδή δεν ήθελα να φύγει του είπα πως μένω απέναντι».

«Κάνει μια κίνηση για να φύγει εκεί έπρεπε να γυρίσω λίγο τον διακόπτη και να αγριέψω λίγο! «Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω οπότε κάτσε», του λέω. Κάθεται, φωνάζει και τον άλλον που πήγε να φύγει και είχαμε μια κουβέντα».

«Τα ζύγισα όλα, σκέφτηκα ότι δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι και έχω τα στοιχεία τους. Οπότε έτσι έφυγαν. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία και πριν πάω να δω τους υπόπτους, τους αναγνώρισαν» συμπλήρωσε ο Iron Mike, Μιχάλης Ζαμπίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.