Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις»

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

"Η αγωνία του Πέτρου Φιλιππίδη δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει".

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και αρχικά είπε αναφερόμενος στην υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφήνοντας να εννοηθεί ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω των καταγγελιών που έκανε στο πλαίσιο του #metto, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε:

«Νομίζω ότι αυτή η θεώρηση δεν είναι σωστή. Ίσα ίσα οι γυναίκες που κάνουν καταγγελίες αυτή τη στιγμή είναι πρόσωπα που χαίρουν σεβασμού από όλη την κοινωνία. Άσχετα αν αυτές οι καταγγελίες είναι πραγματικές ή είναι ψευδείς. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι και κάποιος ο οποίος δεν δέχεται προτάσεις δεν έχει ταλέντο».