Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μεγάλη ένταση στον αέρα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Είπατε με απαράδεκτο τρόπο: "Ρωτήστε να μάθετε ποιος είχε τρεις συζύγους"... - "Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία αυτή τη στιγμή, για να στο πω κι έτσι. Να λαϊκίσω κι εγώ";

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο Happy Day μετά από τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή σχόλιο που ειπώθηκε στον αέρα από τον Δήμο Βερύκιο σχετικά με πρώην υπουργό με τρεις συζύγους που φυλάσσονται από αστυνομικούς. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έντονα ενοχλημένος, τα έβαλε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (?): «Είπατε κυρία Τσιμτσιλή, με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω: «Ρωτήστε να μάθετε ποιος είχε τρεις συζύγους».

[dfp_ads id=236982]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον διέκοψε και ανέβασε περαιτέρω τους τόνους, λέγοντας: «Καταρχήν, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός, δεν τον αποδέχομαι και σας τον επιστρέφω. Όταν ακούγεται μια είδηση, μένουμε στην ουσία της είδησης. Δεν νομίζω να με χαρακτηρίζει η αγένεια ή ο απαράδεκτος τρόπος. Εγώ δεν λογοδοτώ στον ελληνικό λαό κύριε Χρυσοχοΐδη, λογοδοτώ στον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήρε εκ νέου τον λόγο και είπε τα εξής: «Αφήστε αυτόν τον τρόπο δημοσιογραφίας σας παρακαλώ πολύ. Πάμε επί της ουσίας. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ως ένας πολιτικός που έδωσα και τη ζωή μου ακόμα -ζω με δανεική ζωή από κάποιον συνεργάτη μου και φίλο μου, επιχείρησαν δύο φορές να με εκτελέσουν- νομίζω ότι την ώρα που έχω ανάγκη από αυτή την ασφάλεια, τη δικαιούμαι και τη δικαιούμαι νόμιμα. Όπως υπηρέτησα τη Δημοκρατία, έτσι κι αυτή έχει ένα χρέος απέναντί μου, τίποτε παραπάνω.

Όσον αφορά γι’ αυτό που ακούστηκε για έναν υπουργό με τρεις συζύγους. Δεν το διαψεύδω απλώς, το απορρίπτω ως ένα απαράδεκτο επιχείρημα»!

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε να είναι φανερά εκνευρισμένη και ανέφερε: «Συγχωρούμε το προσβλητικό του ύφος λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης. Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία αυτή τη στιγμή, για να στο πω κι έτσι. Να λαϊκίσω κι εγώ»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…