Μια παρέα νέων με υπερδυνάμεις έρχεται στη ΝΕΡΙΤ

Νέα βραβευμένη Βρετανική σειρά έρχεται τη Δευτέρα! Διαβάστε την υπόθεση και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Βραβευμένη μεταφυσική κωμωδία δεκαοκτώ (18)ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Βρετανίας 2009 – 2010. 

Η υπόθεση αφορά σε μια ετερόκλητη παρέα νεαρών οι οποίοι εξαιτίας μικρο- παρανομιών που έχουν διαπράξει, συναντιούνται κατά τη διάρκεια της έκτισης των ποινών τους που δεν είναι άλλες από μερικές ώρες κοινωφελούς εργασίας. Κατά τη διάρκεια μιας εργασίας όμως συμβαίνει κάτι περίεργο. Τους χτυπάει ένας κεραυνός και πλέον αποκτούν υπερδυνάμεις! Σώζουν ζωές, διαλευκάνουν εγκλήματα, πιάνουν τους κακούς και γενικά κάνουν καλές πράξεις με μερικές δόσεις τρέλας και αρκετό αγγλικό χιούμορ.

Η πασίγνωστη βρετανική σειρά μεταδόθηκε από το Channel 4 στην Αγγλία. Επίσης έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία και στην Αμερική.

Βραβεία & διακρίσεις: Βραβείο BAFTA 2010 καλύτερης δραματικής σειράς και υποψήφια στα βραβεία British Comedy 2011.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 20/10/2014, στις 00.30
Επεισόδιο 1ο: Ο Νάθαν, η Κέλλυ, ο Κέρτις, η Αλίσα και ο Σάϊμον είναι μια ομάδα από αταίριαστους νέους. Δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός του ότι είναι ενταγμένοι σ’ ένα σχέδιο κοινωνικής επανένταξης προσφέροντας εθελοντική εργασία σε ένα κέντρο της τοπικής κοινότητας. Όταν η ομάδα, την πρώτη μέρα, πέφτει σε μια ασυνήθιστη θύελλα, οι ζωές των μελών της αλλάζουν για πάντα.

Παρασκευή 24/10/2014, στις 00.30
Επεισόδιο 2ο: Ενώ ο Νάθαν είναι απελπισμένος και θέλει να γυρίσει πίσω στο σπίτι, μια παράξενη ανακάλυψη της ομάδας κατά τη συλλογή απορριμμάτων, τον οδηγεί στη σκέψη ότι πιθανόν να του ανοίγεται μια ευκαιρία μπροστά του. Την ίδια στιγμή, μια νέα υπό επιτήρηση εργαζόμενη, η Σάλλυ, προσπαθεί να ενσωματωθεί στην ομάδα.