Μη με σκας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο του ρόλο

Μαζί με τον Γιάννη Μπέζο πρωταγωνιστούν στην νέα κωμική σειρά του Alpha...

Για τον νέο του ρόλο στην σειρά του Alpha «Μη με σκας» μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης και αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον Βασίλη Μπουζιώτη και στην εφημερίδα Real τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που θα μας προσφέρουν άφθονο γέλιο τη σεζόν που ξεκινά…

Παράλληλα με το «Δάφνες και πικροδάφνες» ετοιμάζεις την επιστροφή σου στην τηλεόραση.

Γυρίζω σε αυτή με παρτενέρ τον κουμπάρο και φίλο μου Γιάννη Μπέζο, για να υποδυθούμε ένα γκέι ζευγάρι, σε σενάριο των Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή και τηλεσκηνοθεσία Κώστα Βαρελίδη. Έχουμε βρεθεί σε άλλες σειρές, με μένα να κάνω γκεστ σε σειρές του Γιάννη, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα παίζουμε μαζί σε ένα σίριαλ κι αυτό μας γεμίζει με μεγάλη χαρά.

Πρόδωσε μας τους ρόλους που θα παίξετε…
Εγώ θα κάνω έναν εκδότη και εκείνος έναν πρώην πιλότο που έγραψε ένα βιβλίο, το οποίο μας έφερε να είμαστε μαζί τριάντα χρόνια. Ζούνε μαζί, αγαπιούνται, αλλά και «σκοτώνονται» με γλυκό και σπαρταριστό τρόπο. Οι δυο τους έχουν μία οικονόμο (Μαρία Αντουινάκη), η οποία ενώ δουλεύει για αυτούς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι εργάζεται για ένα γκέι ζευγάρι και κάνει ότι το αγνοεί. Πατέρας του ήρωα που παίζω εγώ είναι ένας απίστευτος γυναικάς (Ηλίας Λογοθέτης) που δεν γνωρίζει την αλήθεια για τη σεξουαλική ζωή του γιου του, ενώ στο μενού υπάρχει και ο ωραίος γιος της οικονόμου που… βάζει φωτιά στο ζευγάρι (Δημήτρης Μοθωναίος), αλλά και η ξαδέλφη μου (Γιάννα Παπαγεωργίου) που θέλει να κάνει παιδί, όπως και ένα ζευγάρι που ζει δίπλα μας (Χρήστος Σπανός – Κατερίνα Μισιχρόνη). Θα κλάψετε από τα γέλια κυριολεκτικά! Το ραντεβού δίνεται τον Οκτώβρη στον Alpha.