«Μετά το τροχαίο που είχα, δεν σκέφτομαι το γήρας»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου
«Οδηγός παραβίασε το STOP, έπεσε πάνω στο αμάξι μου, που αναποδογύρισε...»

Η ανκοργουμαν του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου μιλά στην Πολυξένη Καραμίχα και στην εφημερίδα Real και εξομολογείται για το πως το τροχαίο που είχε πριν λίγα χρόνια, της άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Μια όμορφη και στιλάτη γυναίκα, όπως εσείς, την τρομάζει το γήρας; Θα προχωρούσατε σε καλλωπιστικές παρεμβάσεις;

«Μετά το τροχαίο που είχα, δεν σκέφτομαι το γήρας. Έχει καταγραφεί μέσα μου πως μια μέρα έφυγα να πάω στη δουλειά και μετά από λίγα λεπτά τούμπαρα. Οδηγός παραβίασε το STOP, έπεσε πάνω στο αμάξι μου, που αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να σύρεται με την οροφή στο αντίθετο ρεύμα. Από τότε έχω εμπεδώσει ότι κάθε μέρα είναι μοναδική. Κανείς δεν εγγυάται το αύριο. Άρα, άσε να φτάσουμε ως το γήρας, καλά να είμαστε, και όλο και κάτι θα φτιάξουμε.»

[dfp_ads id=236982]

Το σοβαρό ατύχημα, που σας συνέβη πριν από περίπου δυο χρόνια, σας άλλαξε;

«Ως δεδομένο κρατάω ότι στο τροχαίο έσπασαν τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε όλοι μας. Τρέχουμε να προλάβουμε ότι η ζωή είναι στα απλά. Στα μικρά. Το μόνο που σκέφτομαι από τότε είναι αν αξιοποιώ το δώρο της ζωής, αν προσφέρω και αν μπορώ να αφήσω κάτι που έχει νόημα και ουσία. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, καταλαβαίνεις την ευθυύνη που έχεις να τιμάς το δώρο της ζωής.»