Μεσολόγγι: Το βίντεο – ντοκουμέντο που «καίει» τον κρεοπώλη όταν χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη

Μεσολόγγι

Το ντοκουμέντο κάμερας από τη νύχτα της εξαφάνισης γίνεται αδιάψευστος μάρτυρας στο Μεσολόγγι…

Με την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ασχολήθηκε εκτενώς το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη τη νύχτα της Παρασκευής στο MEGA. Μάλιστα, η εκπομπή έφερε στο φως ένα βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας σε μίνι μάρκετ της περιοχής.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στο «Φως στο τούνελ» απεικονίζεται ο 50χρονος κρεοπώλης, λίγη ώρα αφότου χάθηκαν τα ίχνη του φίλου του, να πηγαίνει στο μίνι μάρκετ και να αγοράζει ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Μάλιστα, μοιάζει ιδιαίτερα ανήσυχος και βιαστικός κοιτάζοντας συνεχώς το αυτοκίνητό του .

Ο φερόμενος ως δράστης αγόρασε το ρολό χαρτί κουζίνας και πέταξε με χαρακτηριστική κίνηση τα χρήματα στον πάγκο του μίνι μάρκετ στο Μεσολόγγι. Κατά τη διάρκεια της προβολής του συγκεκριμένου αποσπάσματος, δε, επιβεβαιώθηκε από το ρεπορτάζ πως εκείνο το βράδυ εμφανίστηκε στο μαγαζί κατά τις 10 παρά, πήρε γρήγορα αυτό ακριβώς που ήθελε και έφυγε.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό. Τον ήξερα. Καλό παιδί ακουγόταν ότι ήταν. Αν έκανε κάτι τέτοιο και τον σκότωσε, όπως λένε, ας πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Και ο αδελφός μου να ήταν αυτό θα έλεγα. Να τον πάρουνε μακριά και να μην ξαναδεί την Αιτωλοακαρνανία».