Μεσολόγγι: «Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στη μηχανή του κιμά»

Live News

Σοκάρουν οι μαρτυρίες από τον φρικτό θάνατο της 50χρονης καθαρίστριας.

Φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η είδηση που έρχεται από το Μεσολόγγι και σύμφωνα με την οποία μία 50χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, στην προσπάθειά της να καθαρίσει μία μηχανή του κιμά σε τοπικό κρεοπωλείο.

Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, εργαζόταν ως καθαρίστρια στο τοπικό κρεοπωλείο και υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έθεσε κατά λάθος σε λειτουργία τη μηχανή του κιμά, με αποτέλεσμα να την εγκλωβίσει και να την σκοτώσει ακαριαία.

«Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα, το οποίο είχε κάνει μία αντίστροφη κίνηση. Αυτό που ακούγεται ότι πολτοποιήθηκε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που εγώ αντίκρισα ήταν ότι πήρε την άτυχη κοπέλα μέσα», δηλώνει στην κάμερα του Live News αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

Η 50χρονη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα, την ημέρα του μοιραίου περιστατικού είχε πάει στη δουλειά μαζί με τη 18χρονη κόρη της, η οποία βλέποντας το φρικτό θέαμα βγήκε από το κατάστημα φωνάζοντας για βοήθεια.

«Είναι πολύ καλή οικογένεια, ήταν πολύ καλό κορίτσι, φιλική, χαμογελαστή. Κοίταγε τη δουλειά και το σπίτι της. Πώς το έπαθε όλο αυτό; Έφερε πολύ πόνο στην οικογένεια», δηλώνει στο Live News συγγενής του θύματος για το φρικαλέο περιστατικό στο Μεσολόγγι.

Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα δούλευε στο εν λόγω κρεοπωλείο μόλις 3 ημέρες, ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος.