Μενούνος: Ζω το όνειρό μου με σκληρή δουλειά

Η Μαρία Μενούνος μιλώντας, στο περιοδικό “Glamour” Δεκεμβρίου αποκάλυψε πως το μυστικό της επιτυχίας της είναι η σκληρή δουλειά. “Μπορεί στα 21 να ζούσα ήδη το όνειρό μου στο Λος Άντζελες, αλλά έφτασα εκεί επειδή δούλευα σκληρά από τα 13. Ξεκινάς με πάθος, κάνεις δουλειές που οι άλλοι δεν θέλουν, δουλεύεις δοκιμαστικά. Μικρά βήματα, που θα σε οδηγήσουν μια μέρα στο άλμα”, είπε χαρακτηριστικά..
 
Σε αυτούς που λένε πως η ζει το “Αμερικάνικο Όνειρο”, η ίδια απάντησε το εξής: “Μα έτσι είναι. Είμαι από χωριό, κανονικά. Οι γονείς μου ήρθαν από ορεινά χωριά της Πελοποννήσου, ο μπαμπάς από τον Άκοβο Αρκαδίας, η μαμά από την Αλαγονία Μεσσηνίας κι ακόμη και σήμερα μου λένε: “Μαρία, δεν το πιστεύουμε πως φτάσαμε ως εδώ”. Ήταν ήδη 20 χρόνων όταν ήρθαν στην Αμερική κι εργάστηκαν σκληρά για να αναθρέψουν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους σε μια χώρα, τη γλώσσα και την κουλτούρα της οποίας αγνοούσαν”

 

Για το γάμο και το ενδεχόμενο να παντρευτεί Έλληνα, δήλωσε πως θα μπορούσε να το κάνει, αλλά ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον.
 
Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE