Μένιος Φουρθιώτης: Τι είπε για την αποχώρηση του Βασίλη Τσατσάνη από την εκπομπή;

Ο δημοσιογράφος είχε καλύψει πολλά ρεπορτάζ της εκπομπής.

 Η αποχώρηση του δημοσιογράφου Βασίλη Τσατσάνη από το κανάλι έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη. (Διαβάστε περισσότερα στο blog του Γρηγόρη Μελά)

Μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» σήμερα το μεσημέρι ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να πει δυο λόγια για τον συνεργάτη του με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις, για να ξεκαθαρίσει σχετικά με τα όσα γράφτηκαν.

«Θέλω να πω και για αυτό το κομμάτι γιατί δε μου αρέσει να γράφουν γκαι να λένε στο διαδίκτυο και να πω για τον Βασίλη Τσατσάνη τον οποίο ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ προσωπικά μέσα από την καρδιά μου που ήταν κοντά μας εδώ στην εκπομπή και μας στήριξε, μας αγκάλιασε, μας έκανε να χαμογελάσουμε, μας έκανε να νιώσουμε ένα, να νιώσουμε ομάδα,, αγάπη και αυτό το οποίο του προσφέραμε και μας πρόσφερε ήταν αληθινή αγάπη, δουλειά και ομαδικότητα. Στη ζωή ξέρετε όταν κλείνει ένας κύκλος δεν σημαίνει ότι τελειώνουμε εκεί. Η ζωή συνεχίζεται με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, όταν έχουμε δύναμη, θέληση και πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι τότε η ζωή συνεχίζεται και κάποια στιγμή σίγουρα όλοι θα ξανασυναντηθούμε. Είτε εδώ είτε αλλού, πάντως σίγουρα όταν υπάρχουν συναισθήματα ανθρώπινα, εμείς είμαστε εδώ.»

Δείτε όσα είπε: //www.youtube.com/embed/NsSxzo5229I