Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Για αρχή… ψάχνουν σπίτι

Διαβάστε για τα κοινά σχέδια της παρουσιάστριας με τον Ματέο

Η παρουσιάστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να βρει τον δικό της χώρο όπου θα στεγάσει την ευτυχία της με τον Ματέο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα εγκαταλείψει το σπίτι στα Μελίσσια. Εκεί θα παραμένει η βάση της μαζί με τα τρία της παιδιά και την μητέρα της όταν εκείνη δεν βρίσκεται στην πολυκατοικία της Καρύστου.

Αυτό όμως που θέλει είναι ένα σπίτι το οποίο θα έχει από κοινού με τον αγαπημένο της και φυσικά θα μένει εκεί τα Σαββατοκύριακα που τα παιδιά θα βρίσκονται μαζί με τον πατέρα τους τον Γιάννη Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια του «Καφέ» είναι ανοιχτή τόσο προς το ενδεχόμενο της ενοικίασης όσο όμως και της αγοράς. «Είναι σίγουρη ότι από 'δω και πέρα η ζωή της θα είναι μαζί με τον Ματέο οπότε καθόλου δεν την ενοχλεί η ιδέα μιας κοινής επένδυσης με τον άνθρωπο που θα μοιραστεί τη ζωή της» υποστηρίζει στο «ΛΟΙΠΟΝ» άνθρωπος που γνωρίζει καλά την παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι προς το παρόν δεν σκέφτεται το γάμο. «Σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ανάμεσα στις πρώτες τους προτεραιότητες» μας είπε χαρακτηριστικά το ίδιο πρόσωπο.

Έτσι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες Ελένη και Ματέο έχουν απευθυνθεί σε γνωστό κτηματομεσιτικό γραφείο των Βορείων Προαστείων προκειμένου να βρεθεί ο χώρος που θα στεγάσει τον έρωτά τους. Θέλουν μια απομονωμένη κατοικία ώστε να μην τους ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι που θα έχει μεγάλη αυλή αλλά και έναν μικρό κήπο. Εκεί η παρουσιάστρια θα μπορεί να καλλιεργήσει κάποια δικά της προϊόντα. «Τα τελευταία χρόνια η Ελένη δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της διατροφής της οικογένειάς της. Γι' αυτό άλλωστε επισκέφτεται συχνά βιολογικές λαϊκές. Θέλει τα προϊόντα που μπαίνουν στην κουζίνα της να είναι ασφαλή τόσο για την ίδια αλλά κυρίως για τα παιδιά» μας είπαν χαρακτηριστικά.

Πηγή: Λοιπόν