Μέλος πληρώματος ΕΚΑΒ – ασθενής κορωνοϊού: Δεν είναι απλή γρίπη – Πονάει όλο μου το κορμί

Live News

Στην εκπομπή LIVE NEWS και το Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η κ. Δήμητρα Πατουκά, μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ και ασθενής του κορωνοϊού και η ίδια.

«Ακόμη αναρωτιέμαι και εγώ και οι συνάδελφοί μου για το πώς κόλλησα. Τηρούσα προσεκτικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με μεγάλη προσοχή ντυνόμουν και με ακόμη μεγαλύτερη ξεντυνόμουν. Υποθέτω ότι με μερικά περιστατικά, παρόλο που παίρναμε αυξημένα μέτρα αλλά όχι ακραία, κάποιοι συμπολίτες μας ίσως έκρυβαν ότι έχουν συμπτώματα και ίσως από εκεί. Μπορεί και σε κάποιο σούπερ μάρκετ, μπορεί και από φούρνο. Το τελευταίο διάστημα ήμουν δουλειά – σπίτι και σπίτι – δουλειά, δεν προλάβαινα να κάνω περισσότερα», είπε η κ. Πατουκά.

«Είμαι στην έβδομη μέρα που νοσώ. Τα συμπτώματα δεν είναι απλής γρίπης όπως λένε κάποιοι. Αυτή η γρίπη είναι διαφορετική πιστέψτε με. Πονάει το κορμί μου. Είχα πυρετό, τώρα τρεις μέρες είμαι απύρετη. Κάνω συστηματική αγωγή. Παίρνω πολλές βιταμίνες. Προσπαθώ», συνέχισε η ίδια.

«Όσοι δεν έχουν δύσπνοια και βαριά συμπτώματα να μείνουν σπίτι. Το να τρέχουμε στο νοσοκομείο, δεν κάνουμε σε κανέναν καλό. Αν ένα rapid τεστ μας δείξει ότι είμαστε θετικοί, να πάρουμε τα μέτρα μας και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση στο σπίτι. Οι ηλικίες έχουν πέσει πάρα πολύ», τόνισε κλείνοντας η κ. Πατουκά.

Πηγή: Mega – Live News