Μεγάλος διαγωνισμός zappIT

Κερδίστε ένα ταξίδι στο Bansko!

Το zappIT σε συνεργασία με το Celebrity Travel Solutions στέλνει 5 άτομα στο Bansko της Βουλγαρίας!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Zappit και του Celebrity Travel Solutions και κέρδισε μία τριήμερη εκδρομή στο Bansko της Βουλγαρίας!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω μέχρι την 1 Φεβρουαρίου και να κάνεις like ΕΔΩ.

Οι 5 νικητές θα ειδοποιηθούν την 1 Φεβρουαρίου στις 18:00 στα στοιχεία επικοινωνίας που θα δώσουν στη φόρμα. Ο νικητής ή η νικήτρια θα βγει κατόπιν κλήρωσης.

Όποιος κερδίσει θα ταξιδέψει με ιδιόκτητο λεωφορείο στο Bansko και θα απολαύσει δυο διανυκτερεύσεις στο Perun Lodge με πρωινό!

Το Bansko χτισμένο σε υψόμετρο 925μ., αποτελεί πλέον έναν από τους πιο εύκολους και προσιτούς προορισμούς για σκι στην Ευρώπη, αφού προσφέρει στους φίλους του αθλήματος τις καλύτερες και πιο μοντέρνες εγκαταστάσεις μεταξύ άλλων Βουλγαρικών χιονοδρομικών κέντρων.

Το πεδίο δράσης των σκιέρ χωρίζεται σε δύο περιοχές, την Valog (1100 μ. – 1600 μ.) και τη Shikigarnika (1700 μ. – 2500 μ.), οι οποίες βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του όρους Pirin, περίπου 10 χλμ. πάνω από το χωριό. Το χιονοδρομικό που αριθμεί μόλις 10 χρόνια λειτουργίας, είναι ήδη φημισμένο για την ποιότητα και διάρκεια του χιονιού, αφού η χιονόπτωση ξεκινά στις αρχές του Δεκέμβρη και οι χειμερινές δραστηριότητες δεν τελειώνουν πριν τα τέλη Απριλίου.

Η παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού με τα γραφικά δρομάκια και ταβερνάκια (“mechana” στα βουλγάρικα) συνδυάζεται με τα πολυτελή ξενοδοχεία στους πρόποδες του χιονοδρομικού. Οι ταβέρνες του είναι πολύ γραφικές, παραδοσιακού τύπου κι εκεί θα βρείτε να φάτε από τεράστια σουβλάκια, γουρουνόπουλα, γεμιστά αρνιά μέχρι και κυνήγι.