Μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί περνάνε δύσκολα λόγω κρίσης!

Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψαν οι ηθοποιοί για την κρίση

Στο Έθνος της Κυριακής μίλησαν κάποιοι από τους πιο σημαντκούς ηθοποιούς της χώρας μας για το πως αντιμετωπίζουν την κρίση, πως τους έχει επηρεάσει αλλά και την έντονη ανασφάλεια που βιώνουν στο κατά τα άλλα λαμπερό χώρο του θεάματος…

Η Κάτια Δανδουλάκη μία γυναίκα με μεγάλη πορεία μέσα στον χώρο του τηλεόρασης και του θεάτρου δήλωσε πως η κατάσταση δεν έχει υπάρξει τόσο άσχημα ποτέ. «Όλοι οι ηθοποιοί, από τους πιο δημοφιλείς μέχρι τους λιγότερο γνωστούς, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Δεν έχω βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση ποτέ! Τα πράγματα είναι τραγικά στο χώρο μας. Και ο κόσμος θεωρεί ότι ζούμε μια πλουσιοπάροχη ζωή, την ώρα που κάνουμε τρεις δουλειές και δεν λαμβάνουμε από πουθενά χρήματα. Πώς να απαιτήσω εγώ από τον κόσμο να καταλάβει ότι ένας άνθρωπος λουσμένος στα φώτα της δημοσιότητας δεν έχει να πληρώσει το νοίκι του;»

Η Κατερίνα Λέχου με την σειρά της λέει: «Είμαστε δυο φορές το χρόνο άνεργοι. Η κρίση δεν μου δημιουργεί παραπάνω ανασφάλεια, γιατί είμαι εκπαιδευμένη κάθε μέρα να διεκδικώ το ψωμί μου»

Διαβάστε τι αποκάλυψαν ο Παύλος Χαικάλης, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ρένια Λουιζίδου και ο Γιάννης Στάνκογλου στο Tlife