Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι οριστικές αποφάσεις στον Alpha και την μεγάλη… σφαγή εκπομπών και προσώπων !

Διαβάστε λεπτομέρειες για το τι αναμένεται να αποφασιστεί στο κανάλι

Αυτή η εβδομάδα είναι μία… Μεγάλη Εβδομάδα γι ΄αυτούς μιας και μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να έχει αποφασιστεί για το ποιες εκπομπές και ποια πρόσωπα θα είναι εκείνα που θα την… γλιτώσουν από την μεγάλη σφαγή !

Η μαύρη οικονομική τρύπα που υπάρχει στο κανάλι της Κάντζας (λέγεται πως φτάνει το ύψος των 18.000.000 ευρώ…) έχει αναγκάσει τους Γερμανούς να σηκώσουν τα μανίκια και να επιχειρούν ένα γενικότερο οικονομικό συμμάζεμα, προχωρώντας σε απίστευτες περικοπές και εκπτώσεις, πράγμα που συνεπάγεται πως θα… κλάψουνε τηλεοπτικές μανούλες.

Βλέπετε, μπορεί να χρειαστεί εκπομπές χρόνων και παρουσιαστές που βρίσκονται στο κανάλι αρκετές σεζόν, να βρεθούν από την μία στιγμή στην άλλη χωρίς ένα τηλε-κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους ! Ετσι κι αλλιώς όπως σας έχω γράψει εδώ και πολλές μέρες στα Media του «T-Life», τα μοναδικά πρόσωπα που έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους και συνεχίζουν ακάθεκτα την πορεία τους και φέτος, είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο «Καφές» της, ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Τσαντίρι» τους, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πακέτο» και οι Μουτσινάς – Ηλιάκη και το «Δέστε τους».

Συμπέρασμα; Ολες οι υπόλοιπες εκπομπές και όλοι οι υπόλοιποι παρουσιαστές, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και κανείς τους δεν γνωρίζει για το αν θα εξοστρακιστεί από το κανάλι. Οι φήμες θέλουν ,ήδη, την Ελενα Παπαβασιλείου, την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα του «Κους-Κους» να βρίσκονται εκτός, αν και κανένα επίσημο ραντεβού και καμία επίσημη απόφαση δεν έχει παρθεί μέχρι τώρα. Οι επαφές αυτές αναμένεται να γίνουν μέχρι και την Παρασκευή, γι ΄αυτό όπως σας είπα και στην αρχή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί για το ποιοι θα την γλιτώσουν και ποιοι όχι από την μεγάλη σφαγή!

Νάνσυ Νικολαΐδου