Με βέρα στο αριστερό, η Ελένη στον Καφέ

Διαβάστε για το θρίλερ περί του αρραβώνα της με τον Ματέο και δείτε ξανά τις φωτογραφίες του ζεύγους από την επίσκεψή του σε κοσμηματοπολείο.

Με ένα κόσμημα που μοιάζει με βέρα στο αριστερό της χέρι, εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της. Ευδιάθετη και χαμογελαστή δεν έκανε κανένα σχόλιο για το περίεργο δαχτυλίδι, το οποίο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο. Αμέσως όμως, οι συνεργάτες της άρχισαν να αναρωτιούνται καθώς δεν την έχουν δει ξανά να φορά ένα τέτοιο κόσμημα. 

Πολύ γρήγορα η φήμη του αρραβώνα απλώθηκε σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, ενώ πριν από λίγο το πλάνο που βλέπετε, το έδειξε και η εκπομπή «Πολύ μπλα, μπλα».

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι πια η ωραία Ελένη της Κάντζας κυκλοφορεί ελεύθερα με τον άρχοντα της Άχλας, επιτρέποντας στους παπαράτσι ακόμα και να τους φωτογραφίζουν ελεύθερα, συνηγορεί στο σενάριο πως επισημοποίησε με αρραβώνα την σχέση τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις χθες το www.zappit.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζεύγους σε κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου. Χθες το γιατί δεν το ξέραμε, τώρα μάλλον μάθαμε το λόγο…