Με Σεφερλή, Λαζόπουλο και ταινίες το τηλεοπτικό Σαββατόβραδο

Δείτε τι... θα δείτε απόψε στην TV

Στο MEGA, στις 21:15 αρχίζει η ταινία «Σπίτι με κανόνες» με τους Τζέιν Φόντα, Λίντσεϊ Λόχαν, 'Εκτωρ Ελιζόντο, Φελίσιτι Χάφμαν.
Μια προβληματισμένη μαμά συνειδητοποιεί ότι η μοναδική πιθανότητα να συνετιστεί η ατίθαση έφηβη κόρη της μετά από ένα απαράδεκτο τρακάρισμα, είναι να την στείλει να περάσει το καλοκαίρι με τη γιαγιά της στην φάρμα τους στο 'Αινταχο. Εκεί η νεαρή πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο μια ήσυχη αγροτική ζωή, αλλά, το βασικότερο, μια γιαγιά, η οποία μόνο χαρακτηριστική γιαγιά δεν είναι. Και αυτό γιατί η δυναμική Τζόρτζια ζει τη ζωή της σύμφωνα με μια σειρά από θεμελιώδεις κανόνες και αυτό απαιτεί να κάνουν και όσοι υπάρχουν γύρω της!
Η πολυβραβευμένη ηθοποιός Τζέιν Φοντα δίνει για άλλη μια φορά μια συγκλονιστική ερμηνεία στον ρόλο της Τζόρτζια.

Στις 21:00 ο ΑΝΤ1 για ακόμα ένα Σάββατο προβάλει παράσταση με τον Μάρκο Σεφερλή. «ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΑΓΙΑ»…

Χιούμορ, σάτιρα, πλάκα και ξεκαρδιστικό γέλιο, φτάνουν στις οθόνες μας… Τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας, τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και το πολιτικό σκηνικό, συνθέτουν, κυρίως, τα κωμικά – σατιρικά σκετς.

Την ίδια ώρα, στις 21:00 στον Alpha έχει το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου σε επανάλυψη.

Στις 21:00 αρχίζει στο Star η ταινία για όλη την οικογένεια «Διαστημικά καλάθια» με τους Μάικλ Τζόρνταν, Μπιλ Μάρεϊ, Γουέιν Νάιτ.

Ο Μπαγκς Μπάνι και η τρελή παρέα του απαγάγονται από τους Νέρντλακς, μια φυλή εξωγήινων. Σκοπός τους είναι να εκμεταλλευθούν τους χαρακτήρες των Looney Tunes προκειμένου να διατηρήσουν υψηλά τα επίπεδα του τουρισμού στον πλανήτη τους. Όμως ο Μπαγκς Μπάνι καταφέρνει να κλείσει μαζί τους μια συμφωνία: αυτός και η παρέα του να αναμετρηθούν με τους Νέρντλακς στο μπάσκετ με έπαθλο την ελευθερία τους. Και ενώ οι Νέρντλακς προσλαμβάνουν τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Πάτρικ Ίγουινγκ, τα Looney Tunes ζητούν τη βοήθεια του διάσημου Μάικλ Τζόρνταν. Ένα απρόβλεπτο παιχνίδι πρόκειται να αρχίσει…

Στις 21:00 στο ΣΚΑΪ αρχίζουν οι «Επιζήσαντες»

Μια σειρά που αφηγείται αληθινές ιστορίες ανθρώπινης αντοχής. Αναπαριστά μερικά από τα πιο τρομακτικά σενάρια ζωής ή θανάτου, και μαζί με δραματικές καταθέσεις από επιζώντες, αναδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Ο Dennis και ο γιος του, Bram Shaeffer, έχουν πάει για κυνήγι ελαφιών στη Μοντάνα, όταν ο 18χρονος Bram αποφασίζει να απομακρυνθεί για να κυνηγήσει μόνος του. Έχοντας χάσει το δρόμο, έρχεται αντιμέτωπος με μια αρκούδα, η οποία του επιτίθεται λυσσαλέα, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά

Διαβάστε ακόμα:

«Ευτυχισμένοι μαζί» στην… κορυφή της τηλεθέασης!