Με ποιούς θα έκανε Χ-Factor… πίεσης ο Βουτσάς

Τους συνομιλήκους μου τους αποφεύγω. Τί; Να μαζευτούμε να κάνουμε  Χ-Factor για την πίεση; Αυτό δηλώνει με αυτοσαρκασμό ο Κώστας Βουτσάςσε συνέντευξη του στο Down Town και την Αλεξάνδρα Τσόλκα. Ο αιώνιος λάτρης του ωραίου φύλου και αιώνιος έφηβος, λατρεμένος κωμικός μιλάει για το χθες και το σήμερα: »Ποτέ δεν είχα δεσμό με γυναίκα που δεν ερωτεύτηκα τρελά. Όμως ποτέ δεν πίεσα γυναίκα να ενδώσει σε μένα».

Στην ερώτηση: »Υπάρχει κανένα έλλειμμα στα »θέλω» σας; Κάτι που δεν κάνατε; Που σας έχει μείνει απωθημένο απαντά: Πάντα υπάρχουν ελλείμματα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Όμως είμαι στο θέατρο 63 χρόνια και τα πήγα καλά, έχοντας κάνει πολύ ωραίους ρόλους. Έχω ζήσει τα μπουλούκια, δυστυχίες και φτώχειες, αλλά έβγαλα λεφτά και βγάζω. Και έκανα παιδιά. Οι κόρες μου είναι εξασφαλισμένες. Δουλεύω πια γιατί δεν μπορώ να κάθομαι. Το θεωρώ ένα είδος θανάτου το να μην δουλεύω. Αν δεν δουλεύω, τις ώρες της παράστασης ανεβάζω πυρετό. Μετά τις 11:00  που τελειώνουν τα θέατρα συνέρχεται το σώμα μου και πέφτει ο πυρετός. Είναι σωματικό το θέατρο πια για μένα. Δεν είναι τρομερό;»

Στην ίδια συνέντευξη η δημοσιογράφος τον ρωτά και για την αιώνια κόντρα Λαζόπουλου- Ντενίση, αφού ο Κώστας Βουτσάς έχει θεατρική συνεργασία μαζί της. Η στιχομυθία: »Όχι. Όχι. Δεν τον μάλωσα, όχι. Του είπα απλά πως είναι αξιοπρεπέστατο πλάσμα η Μιμή Ντενίση, με τεράστια μόρφωση, πως δίνει δουλειά και σε εκατό οικογένειες κάθε χρόνο και πως έχει μεταφράσει εκατό έργα και πως είναι πολύ καλή στο έργο που παίζει. »εσύ που το λες είσαι καλός», μου είπε εκείνος. Κι αλλάξαμε θέμα.