«Με έλεγαν “γυναικωτό” επειδή έκανα παρέα μόνο με τα κορίτσια»!

«Στο σχολείο δεν έκανα αυτό που έκαναν τα άλλα αγόρια. Δεν έπαιζα μπάλα ή μπάσκετ».

Τον Γιώργο Θεοφάνους φιλοξένησε την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Για την πρώτη σεζόν του X-Factor:

Στην πρώτη σεζόν που βγήκα στο X-Factorήμουν απαράδεκτος. Έψαχνα την ατάκα, να πω κάτι έξυπνο, κάτι ωραίο και όλα αυτά σε τρώνε μετά. Είναι κρίμα για τα παιδιά απέναντι.

Για την πρώτη του επιτυχία:

Το πρώτο μου τραγούδι που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν «Το μόνο που θυμάμαι». Χοροπηδούσαμε με την Ευρυδίκη στην κουζίνα. Ήταν το ’91 και ήμασταν ενθουσιασμένοι και οι δύο.

Για την Ευρυδίκη:

Με την Ευρυδίκη μιλάμε καθημερινά. Δεν μπορείς να μην έχεις καλές σχέσεις με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί τόσα χρόνια και έχεις και ένα παιδί μαζί. Είμαστε φιλαράκια. Δηλαδή, όταν της συμβαίνει κάτι επαγγελματικό, ακόμα και προσωπικό, θα με πάρει όπως και εγώ το ίδιο.

Για το bullying που δέχτηκε:

Έζησα πολύ έντονα το bullying στην παιδική μου ηλικία. Στο σχολείο δεν έκανα αυτό που έκαναν τα άλλα αγόρια. Δεν έπαιζα μπάλα ή μπάσκετ. Ήμουν μόνο με τα κορίτσια σε ένα πιάνο, σε μια χορωδία και με κορόιδευαν συνέχεια. Με έλεγαν «γυναικωτό» επειδή δεν έκανα παρέα με τα αγόρια και έκανα με τα κορίτσια. Με δυνάμωνε αυτό.

Για τους νικητές των μουσικών talentshows:

Ειδικά τα παιδιά που περνούν από την τηλεόραση θεωρούν ότι αφού πέρασα, αφού κέρδισα, πρέπει να μείνω. Με ρωτάνε στο δρόμο πόσοι νικητές έμειναν; Ο Οικονομόπουλος δεν έμεινε επειδή κέρδισε το παιχνίδι. Είχε ωραία φωνή, τον πίστεψε ένας επιχειρηματίας, ο άνθρωπος έκανε προσπάθεια.