Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Tο πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα, η 40χρονη από το Μαρούσι μιλά για πρώτη φορά

Μαζί σου Σαββατοκύριακο

Όσα είπε η 40χρονη γυναίκα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Για την πολύωρη αναμονή στο νοσοκομείο “Σωτηρία” και την σωστή στάση ιδιωτικού θεραπευτηρίου μίλησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η 40χρονη από το Μαρούσι – πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα – στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Μαζί σου Σαββατοκύριακο«.

«Επέστρεψα βράδυ Σαββάτου από το Μιλάνο, την Κυριακή ήμουν στο σπίτι με την οικογένεια μου. Δευτέρα πήγα στη δουλειά μου. Την Τρίτη το βράδυ εστάλη στην εργασία μία οδηγία από ΕΟΔΥ ότι όσοι έχουν ταξιδέψει και έχουν κάποια ένδειξη ότι νοσούν να πάνε να εξεταστούν» σημείωσε χαρακτηριστικά η 40χρονη γυναίκα προσθέτοντας πως «την Τετάρτη παρουσίασα πυρετό 38,2. Ο γιατρός της τράπεζας, όπου εργάζομαι, μου ζήτησε να πάω στα νοσοκομεία αναφοράς για να εξεταστώ. Επικοινώνησα και με τον ΕΟΔΥ και μου έδωσε οδηγίες να φορέσω μάσκα και να χρησιμοποιήσω ιδιωτικό όχημα».

«Και οι δύο, με τον σύζυγο μου, φορώντας μάσκες πήγαμε στο Σωτηρία. Πήγα και δήλωσα στο κουβούκλιο, στην είσοδο του νοσοκομείου, και κατέγραψε ο γιατρός το λόγο που είμαι εκεί. Επισήμανα ότι έρχομαι από το Μιλάνο. Με πήγαν στο πρωτόκολλο, ήταν μπροστά μου ήδη άλλοι δύο. Μου έδωσαν αριθμό προτεραιότητας το 166 και με το χαρτί περίμενα στην αίθουσα αναμονής και είδα ότι ήταν στο 133» πρόσθεσε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Επίσης, η 40χρονη γυναίκα αποκάλυψε πως «μου είπαν ότι δεν χρήζει η περίπτωση μου προτεραιότητας και να περιμένω 4,  5 ώρες. Μέσα σε 45′ από το 133 είχε πάει στο 135. Είπα στον γιατρό να μου πει ποια είναι η διαδικασία για να πάω την επόμενη μέρα να κάνω το τεστ. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στις 6 το πρωί για να υποβληθώ στην εξέταση».

Πηγή: newsit.gr