Ματίνα Παγώνη για την πανδημία του κορονοϊού: «Τώρα θα πούμε αλήθειες, την είχαμε πατήσει όλοι»

Ματίνα Παγώνη

"Όταν βγήκα την πρώτη μέρα και είπα ότι δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα, μόνο που δεν με έφαγαν ζωντανή", παραδέχεται η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Καλεσμένη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25/8 η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά μίλησε για τις επιπτώσεις των πυρκαγιών στην υγεία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από μερίδα πολιτών, όταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του ο κορονοϊός.

«Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά σας κι εγώ θα πω για ακόμη μια φορά ότι εσείς 2μιση χρόνια μάς βοηθήσατε πολύ. Εμείς αυτά που θέλαμε να πούμε στον κόσμο για να τα εφαρμόσουν, εάν δεν ήσασταν εσείς να τα επαναλαμβάνετε και να μας καλείτε να τα τονίζουμε, δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις στο σπίτι του καθενός και να του πει τι θα κάνει», δηλώνει η Ματίνα Παγώνη.

«Στο κάτω-κάτω, κουμάντο στο σπίτι του κάνει ο καθένας μόνος του», τονίζει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Την είχαμε πατήσει όλοι, τώρα θα πούμε αλήθειες. Μη νομίζετε ότι κι εγώ από την αρχή μπήκα στα σπίτια του κόσμου και τους άρεσε και μου άνοιξαν τις αγκαλιές τους. Εμένα μόνο που δεν με έφαγαν ζωντανή, όταν βγήκα την πρώτη μέρα τον Σεπτέμβρη και είπα ότι δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα», παραδέχεται η Ματίνα Παγώνη στη συνέχεια.

«Όταν βγήκα από το στούντιο, είχα μία επίθεση που δεν μπορούσα να τη διανοηθώ. Εγώ είπα αλήθειες, είπα ότι αυτά θα γίνουν, αυτές είναι οι μελέτες και τα επιδημιολογικά δεδομένα», εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.