Masterchef: Ρίχνει αυλαία χωρίς τελικό!

Πρωτοφανές! Το μαγειρικό ριάλιτι δεν θα έχει νικητή!

Στον ημιτελικό και χωρίς νικητή θα πέσει η αυλαία του Μasterchef 2, στις 15 Μαρτίου. Καθώς υπολείπονται μόλις δέκα επεισόδια έως το τελευταίο γυρισμένο επεισόδιο, οι ελπίδες για την επίτευξη λύσης ώστε να γυριστεί ο τελικός εξανεμίζονται και το τέλος ετοιμάζεται να γραφτεί στην οθόνη αμέσως μετά την ανάδειξη των δύο φιναλίστ.

Όπως γράφει η εφημερίδα Real, τα στελέχη του MEGA φέρεται να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ολοκληρώσουν τη μετάδοση του προγράμματος, χωρίς οι τηλεθεατές να μάθουν τον νικητή! Οι μέτοχοι του MEGA, αλλά και του Στούντιο ΑΤΑ δεν σκοπεύουν να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη για να πληρώσουν τους εργαζόμενους. «Οι μέτοχοι έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν», λένε πολλοί, αναφερόμενοι στην παρέμβαση του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκ. ευρώ που εξασφάλισε το κανάλι πριν από λίγους μήνες.

Καθώς το τέλος …χωρίς τέλος πλησιάζει, σύμφωνα με την Real, οι υπεύθυνοι του καναλιού προετοιμάζονται προς δύο κατευθύνσεις. Από τη μία επεξεργάζονται σενάρια για το πώς θα επικοινωνήσουν στους τηλεθεατές την αλήθεια για την ημιτελή κατάληξη του διαγωνισμού και από την άλλη διατηρούν τις ελπίδες τους ότι η λύση θα βρεθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για αναβολή και όχι ματαίωση του τελικού, καθώς μπορεί έως το τέλος της σεζόν να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ολοκληρωθεί η ανάδειξη του δεύτερου Έλληνα master chef τον Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμα:

Διορία δίνουν οι εργαζόμενοι στο Master Chef

Τέλος τα επεισόδια του «Master Chef»!

Απλήρωτοι τεχνικοί του Mastechef: «Να μην πραγματοποιηθεί ο τελικός της ντροπής»!