Μάρθα Βούρτση: ¨Μας χρωστάνε χρήματα από την Πολυκατοικία»

Δείτε τι είπε η Μάρθα Βούρτση

H ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και τη δημοσιογράφο Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου,  για τα πρόβληματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της, αλλά και για  την απαξίωση της Πολιτείας απέναντι στο μεγαλύτερο κεφάλαιο αυτού του τόπου,τον πολιτισμό: «Είμαστε  ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Ο κλάδος μας χτυπιέται πολύ άσχημα. Ο πολιτισμός δεν ενδιαφέρει την Ελλαδα, δυστυχώς. Και μόνο που έχει να εξαγγάγει τούτη η χώρα είναι ο τουρισμός και ο πολιτισμός της. ξαφνικά εμείς οι ηθοποιοί γίναμε ελεύθεροι επαγγελματίες, μαγαζάτορες. Αναρωτιέμαι, πουλάμε αλουμίνια η τέχνη; Μπλεγμένα τα πράγματα. Φέτος δεν έχω παίξει πουθενά. Ό,τι βλέπετε στην » Πολυκατοικία» είναι επανάληψη και μας χρωστάνε κι από πάνω. Του χρόνου θα είναι τεκμήριο το μπλοκάκι κι εγώ φέτος δεν έκοψα ούτε μία απόδειξη μέχρι στιγμής. Θα περιμένω να μου καταβληθούν τα δεδουλευμένα μου και μετά θα τα παραδώσω να με αφήσουν ήσυχη.»

Τοποθετεί τα πάντα στις σωστές διαστάσεις και στέκεται στην ιδέα της πατρίδας. Φαίνεται να πονάει για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, η ίδια δήλωσε:» Είναι μακριά νυχτωμένοι. Ευτυχώς, είμαι μεγάλη γυναικά και θα φύγω γρήγορα, για να μη βλέπω πως έχει γίνει η πατρίδα μας. Δεν θα πάθω κατάθλιψη σε αυτή την ηλικία να κοιμάμια με χάπια. « 

«Βλέπω μόνο Χατζηνικολάου»

Η Μάρθα Βούρτση στήριξε τους αγανακτισμένους και δήλωσε γι΄αυτή την εμπειρία της: » Πήγα στο Σύνταγμα, αλλά δεν είχα τις οργανικές αντοχές να παραμείνω. Όταν άρχισαν τα δακρυγόνα στο μετρό έφυγα.» Όσο για το αν επιλέγει να ενημερωθεί και να δει ειδήσεις, «Τα βράδια ακούω μόνο τον Χατζηνικολάου. Είναι ο μόνος δημοσιογράφος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.Είναι πολύ ευθύς και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Τον παρακολουθώ ανελλιπώς» 

Διαβάστε επίσης:

Δραγούμη: Μου λείπουν τα ελληνικά σίριαλ

Παπαδοπούλου: Τα τούρκικα είναι πολλές φορές πιο ωραία από τα δικά μας