Μάρθα Καραγιάννη: Συντετριμμένος στην κηδεία ο πρώην σύντροφός της Βασίλης Κωνσταντίνου

Μάρθα Καραγιάννη

"Τι να σας πω. Να πω το αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο".

Συντετριμμένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο τελευταίο «αντίο» στη Μάρθα Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύντροφος της σπουδαίας ηθοποιού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλεια…

«Τι να σας πω. Να πω το αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο. Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να πω στη Μάρθα αντίο. Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που έγινε μία δυνατή φιλία, οικογένεια. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα έγινα πιο σοβαρός», δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι. Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε το θέατρο και τους ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο.

Δεν της ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει όμως να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο  για 8 μήνες για να κάνει παιδί και δε μπορούσε να μην είναι στο θέατρο» είχε εξομολογηθεί τις προηγούμενες ημέρες ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.