Μάρκος Σεφερλής: Τι λέει για τον υποτιθέμενο χωρισμό του από την Έλενα Τσαβαλιά;

Ποια είναι η σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του στο MEGA, ο Μάρκος Σεφερλής λύνει τη σιωπή του στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Λεονάρντο Ορφανίδη.

Για όσα ακούστηκαν σχετικά με τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο δημοφιλής κωμικός αναφέρει: «Κάποιες φορές με στενοχώρησε το ότι γράφονται ανακρίβειες που βέβαια λίγες μέρες μετά ανατρέπονταν από μόνες τους, όπως π.χ. με τον Ουγγαρέζο, που συμπαθώ πολύ. Νομίζω ότι η γνώμη και τα συναισθήματά μου απέναντί του φαίνονται πλέον και στον αέρα».

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε και για το εξώφυλλο περιοδικού που τον παρουσίαζε χωρισμένο από την Έλενα Τσαβαλιά: «Είναι πολύ άσχημο να ανοίγει την τηλεόραση το παιδί σου ή οι γονείς σου ή να πηγαίνουν στο περίπτερο και να διαβάζουν τερατώδη πράγματα για σένα. Εγώ το καλοκαίρι, ας πούμε, αισθάνθηκα χάλια όταν κάποιο περιοδικό είχε εξώφυλλο εμένα και την Έλενα και έγραφε: «Το διαζύγιο σοκ του Σεφερλή» και φυσικά μέσα το κείμενο αναφερόταν στον πρώτο μου γάμο! Σκέφτηκα το παιδί μας, όλους όσοι με ξέρουν και με αγαπούν και έβλεπαν κρεμασμένη στα περίπτερα αυτή την είδηση. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος του σημερινού συστήματος, αλλά είναι κόντρα στη νοοτροπία μου».