Μάρκος Σεφερλής: «Θέλω να συνεχίσω με την ίδια ομάδα στο πρωινό»

«Έχουμε καταλήξει σε κάποιες ριζικές αλλαγές»...

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλά στο περιοδικό MYtv και την Μάρα Σαρρή για την επόμενη σεζόν του «Mega με μία», την ομάδα της εκπομπής και τις αλλαγές που θα γίνουν.

Θα συνεχίσετε με την ίδια ομάδα του χρόνου;

Δεν το ξέρω από τώρα. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσω με την ίδια ομάδα και θα το επιδιώξω, γιατί ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Η ομάδα αυτή απέδειξε φέτος ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά. Το κανάλι είναι ικανοποιημένο και εγώ είμαι ικανοποιημένος από τους συνεργάτες μου. Έτσι κι αλλιώς το έργο που επιτελέσαμε είναι συνολικό, δεν το πιστώνομαι μόνο εγώ.

Σκέφτεστε να αλλάξετε τη δομή της εκπομπής;

Σίγουρα θα κάνουμε αλλαγές. Αυτό ήθελα και φέτος, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί σε ένα πρόγραμμα που όλα αυτά τα χρόνια είναι τυποποιημένο και βγαίνει στον αέρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είναι δύσκολο στη συνείδηση του κόσμου να το αλλάξεις ολοκληρωτικά. Τώρα δοκιμάστηκα κι εγώ σε αυτό το προϊόν και είδαμε τι αρέσει στον κόσμο να βλέπει από εμένα, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχει η εκπομπή. Μετά από πολλές συζητήσεις, έχουμε ήδη καταλήξει σε κάποια πραγματάκια κα σε κάποιες ριζικές αλλαγές, θα έλεγα, που θα φέρουν ένα νέο αέρα στην πρωινή εκπομπή του Mega.