Μάρκος Σεφερλής: «Δεν είμαστε εχθροί με τον Γιώργο και την Φαίη»

«Από την αρχή που ήρθα στο Mega μού έθεσαν ένα στόχο...»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο και στην Λενδιάννα Αλατίνη για το πως αντιμετωπίζει το γεγονός ότι γίνεται στόχος κα΄ποιων τηλεκριτικών, αλλά και πως βλέπει τους «τηλεοπτικούς του αντιπάλους»

Δεν είναι λίγο ψυχοφθόρο ύστερα από τόσα χρόνια να υπάρχουν ακόμα κάποιοι που σε αμφισβητούν;

«Κοίτα να δεις, δεν κουράζομαι με όλα αυτά που κάνω όσο με το να απαντάω και να απολογούμαι για πράγματα για τα οποία δεν φταίω εγώ. Έχω ένα προϊόν, με το οποίο απευθύνομαι στον κόσμο που, από ό,τι φαίνεται, περνάει πολύ καλά, οπότε δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω σε τέτοια σχόλια. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό που κάνω είτε είναι πρωί, μεσημέρι, βράδυ ας μην το δει. Δεν με ενδιαφέρει να το δει και να βγάλει τη χολή του. Εγώ αν κάτι δεν μου αρέσει, δεν πάω να το δω, δεν το ακολουθώ, δεν το βλέπω απλώς για να το κράξω . Αυτό καταντάει κουραστικό και για τους ίδιους που το κάνουν και για την εικόνα τους προς τα έξω. Κανείς δεν κατακρίνει εμένα όσο εκείνους για την εμμονή τους στο πρόσωπό μου. Ο κόσμος βλέπει πόση ζήλια και κακία υπάρχει και επειδή δεν έχουν άλλον τρόπο να την εξωτερικεύσουν, περιμένουν να δουν τι καινούργιο θα κάνω εγώ για να τα βάλουν μαζί μου. Έχω όλη την καλή διάθεση να κάνω πράγματα για τον κόσμο που περνάει καλά μαζί μου. Δυστυχώς, η επιτυχία σε αλλάζει ως άνθρωπο, είτε θετικά είτε αρνητικά, όταν μάλιστα είναι επιτυχία του άλλου, τότε οε αλλάζει μόνο αρνητικά και εκεί βγάζεις τα απωθημένα σου. Τι να πω, σε όσους αρέσουμε, αλλά δεν γίνεται πάλι να μην αρέσουμε συνέχεια στους ίδιους και αυτοί να μας βλέπουν μανιωδώς»

Τη μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στα δύο πρωινά πώς τη βλέπεις;
«Από την αρχή που ήρθα στο Mega μού έθεσαν ένα στόχο: Να είμαι πρώτος στα νεανικά κοινά, ξέρουμε όλοι, όσοι είμαστε σε αυτόν το χώρο, ότι τα νεανικά είναι αυτά που ενδιαφέρουν τα κανάλια και σε αυτά τα κοινά απευθυνόμαστε. Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται όταν απευθύνεσαι σε ένα συγκεκριμένο κοινό να πιάσεις και τους πιο μεγάλους, γιατί η θεματολογία σου θα είναι διαφορετική. Μέχρι στιγμής, είμαστε πρώτοι στο σύνολο στα νεανικά κοινά από την αρχή μέχρι σήμερα. Καθημερινά, όμως, είναι μια ο Γιώργος με τη Φαίη πάνω, μια εμείς. Είμαστε πολύ κοντά, σε αντίθεση με τα περσινά νούμερα που είχαν μέχρι και 18-20 μονάδες διαφορά».

Βλέπω ότι δεν έχεις θέμα να αναφέρεσαι στους ανταγωνιστές σου.
«Για ποιο λόγο να έχω; Και η Φαίη και ο Γιώργος είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Δεν είμαστε εχθροί, έτυχε φέτος να βρεθούμε απέναντι. Ούτε έχουμε ανταλλάξει βαριές κουβέντες ούτε έχουμε τσακωθεί ούτε έχουμε βγάλει μαχαίρια. Νομίζω ότι το παιχνίδι όλο γίνεται από τα περιοδικά και τα blogs για να πουλήσουν. Όσες φορές αναφέρομαι στον Γιώργο και τη Φαίη το κάνω από αγάπη. Ουδέποτε από το κανάλι μού είπαν να μην αναφέρω τα ονόματά τους ή τον ΑΝΤ1 το ίδιο θεωρώ και σε αυτούς. Καλό είναι ο κόσμος να βλέπει ότι υπάρχει μια αγάπη και ένας σεβασμός μεταξύ μας. Δεν είμαστε ανθρωποφάγοι».