Μάρκος Σεφερλής: «Αρκετά τους έκανα τη χάρη! Φτάνει!»

Ο Ουγγαρέζος, ο Λιάγκας και όσα αποκαλύπτει για το τηλεπαιχνίδι του στο STAR.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εφημερίδα Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη για το τηλεπαιχνίδι στο STAR που ετοιμάζεται να παρουσιάσει, αλλά και τα όσα είχαν γίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον αέρα τοτυ πρωινού του MEGA,

Υπήρχε από καιρό η φήμη ότι χωρίζετε, αλλά η ατάκα που είπε στο πρωινό πέρυσι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για προβλήματα στο γάμος σας έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Φρίκαρες εκείνη την ώρα;
Δεν περίμενα τέτοια επίθεση κάτω από τη μέση, αν και υπήρχαν δείγματα πως θα ερχόταν… Πήγαμε σε break, μιλήσαμε και τραβήξαμε ο καθένας το δρόμο του. Δεν θέλω να σταθώ ξανά σε αυτό. Ο κόσμος ξέρει να κρίνει από συμπεριφορές το σωστό και το λάθος όπως καταλαβαίνει τι χαρακτήρας είναι ο άλλος.

Έγινε κι ένα «σκηνικό» συμπέσατε σε επίσημη πρεμιέρα, από την οποία έφυγε ο Δημήτρης, με αποτέλεσμα να τον αποκαλέσει «κότα» την επόμενη μέρα ο Γιώργος Λιάγκας..
Ο Λιάγκας τον ξέρει περισσότερα χρόνια, τι να πω εγώ; Είναι χρόνια φίλοι, αν και δεν είναι κολλητοί, όπως μου ξεκαθάρισε στον αέρα της εκπομπής ο ίδιος ο Λιάγκας. Αρκετά, όμως δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό; Είμαι 25 χρόνια στο χώρο, έχω δουλέψει σκληρά, έχω καταφέρει τόσα πράγματα και καλούμαι να απαντώ σε επιθέσεις ανθρώπων που προσπαθούν να θορυβήσουν και να υπάρξουν μέσα από εμένα. Και να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν κάνω επιθέσεις εγώ, απλώς απαντώ σε αυτές, γιατί δεν μπορώ να τις αφήσω να περνάνε έτσι! Φτάνει όμως, αρκετά τους έκανα τη χάρη. Έχω μια παράσταση, έχω την επάνοδο μου στην τηλεόραση, έχω σχέδια και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Φτάνει!

Πρωινό θα έκανες και πάλι, Μάρκο ή όχι;
Γιατί όχι; Μπορεί στο μέλλον να το κάνω και πάλι, γιατί πιστεύω ότι το έκανα πολύ καλά, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω πάντα σε οτιδήποτε και αν καταπιάνομαι.

Για την ώρα «μαγειρεύετε» το «Έχω απόψε ραντεβού» στο STAR, που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σε όλους «Ραντεβού στα τυφλά».
Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι ωραίο να φέρνεις ανθρώπους κοντά με ένα καλαίσθητο και καλοφτιαγμένο παιχνίδι.

Γίνεται πολύς ντόρος τελευταία για τα ομόφυλα ζευγάρια και θέλω να μου πεις αν θα καλούσες ένα τέτοιο στο παιχνίδι σου.
Δεν σου κρύβω πως είναι μια ιδέα που έχω ρίξει ήδη στο τραπέζι των συσκέψεων και δεν βρήκα άρνηση – γιατί όχι; Το συζητάμε…