Μάριος Παπαγεωργίου: Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή!

Μάριος Παπαγεωργίου

Όλα όσα είπε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”!

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου μίλησε μέσα από τη φυλακή στα “Αποκαλυπτικά”, τονίζοντας ξανά πως «δεν είχα καμία σχέση ούτε με απαγωγή ούτε με φόνο».

[dfp_ads id=236982]

«Όπως έχω αναφέρει στην απολογία μου και δεν με πιστεύανε και με επιβεβαιώνει τώρα ο Καναδός ερευνητής, ο Μάριος Παπαγεωργίου εκείνο το βράδυ ήθελε να αγοράσει μια συσκευή παρακολούθησης και γι’ αυτό είχε συνάντηση με αυτά τα τρία άτομα και με φώναξε να είμαι μαζί του.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! «Εδώ τον δολοφόνησαν…»

Το γεγονός ότι ήθελε να αγοράσει τη συγκεκριμένη συσκευή μου το αποκάλυψε όταν φτάσαμε εκείνο το βράδυ στη Νέα Πέραμο. Εκεί, βρισκόταν ένα τέταρτο άτομο που έφερε τη συσκευή παρακολούθησης. Μετά με τον Μάριο γυρίσαμε πίσω. Μου ζήτησε ο ίδιος να τηλεφωνήσω στη μητέρα του για να εξασφαλίσω τα χρήματα, ώστε να αγοράσει τη συσκευή.

Το κόστος της συσκευής ήταν 620.000 ευρώ. Στη συνέχεια άφησε το αυτοκίνητό του εκεί που βρέθηκε σταθμευμένο και οι άνθρωποι με τη BMW του ζήτησαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό τους, λέγοντάς του “Μάριε πάμε” σε φιλικό τόνο.

Εδώ ξεφορτώθηκαν το πτώμα! «Σεισμός» αποκαλύψεων!

Έκτοτε δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του, δηλαδή να πάρω τηλέφωνο τη μητέρα του με τον Μ. και από εκεί και πέρα ακολούθησα τις οδηγίες», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε στα Αποκαλυπτικά…

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση –και όχι μόνο- εδώ!