Μάριος Παπαγεωργίου: Νέες αποκαλύψεις για το βράδυ της απαγωγής! Τι λέει ο Καναδός ερευνητής…

Μάριος Παπαγεωργίου

«Δεν δίνω δεκάρα για το νεκρό παιδί ούτε για την μητέρα του!».

Οι αποκαλύψεις της έρευνας του Καναδού ερευνητή στο «Τούνελ», για την ύπαρξη μιας άγνωστης μέχρι πρόσφατα ομάδας που υπό τις οδηγίες του εγκέφαλου συμμετείχε στην απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, σόκαραν.

[dfp_ads id=236982]

Ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε στην εκπομπή το τρίτο μέρος της ενδελεχούς έρευνας του… Και μίλησε στο «Τούνελ» από το Παλαιό Φάληρο… Όπου ο εγκέφαλος και οι συνεργοί του από την πρώτη κρυφή ομάδα, άφησαν πλυμένο το αμάξι του θύματος.

Όπως υποστήριξε τα μέλη της ομάδας που επέβαιναν στην επίμαχη Μπε Εμ Βε, εκείνη την ώρα κρατούσαν τσίλιες, ενώ από την ίδια περιοχή δύο ακόμη άτομα έβαλαν σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο του εγκέφαλου. Τηλεφώνησαν στη μητέρα του Μάριου, για να της ζητήσουν λύτρα.

«Όταν ο εγκέφαλος με τον συνεργάτη του, ήρθαν εδώ για να συναντήσουν τα άτομα που περίμεναν στην Μπε Εμ Βε, ήρθαν με δύο αυτοκίνητα. Το πρώτο  ήταν ένα Πούντο και το άλλο, το αυτοκίνητο του Μάριου. Από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος πήραν ένα  αντικείμενο που ανήκε στον Μάριο,  σαν τρόπαιο»,  ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε ακόμα για τον σημαντικό ρόλο του «μηχανικού» της πρώτης ομάδας που έφερε στα δίχτυα του εγκέφαλου τα μέλη της δεύτερης ομάδας. Σύμφωνα με τον Καναδό όλοι οι εμπλεκόμενοι ζουν και εργάζονται στην ίδια περιοχή… Και σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με συγκεκριμένο συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο ερευνητής ήρθε σε προσωπική επαφή με όλους  όσους συμμετείχαν  στην πρώτη ομάδα. Αρνητική εντύπωση του έκανε η στάση του ιδιοκτήτη της επίμαχης Μπε Εμ βε. Ανέφερε πως πρόκειται για έναν άνδρα με  θέση υψηλού κύρους και εξουσίας στην κοινωνία. Όταν του έκανε σχετικές ερωτήσεις, εκείνος  του απάντησε:

«Δεν δίνω δεκάρα για το νεκρό παιδί ούτε για την μητέρα του!».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε από την έρευνα του, υποστηρίζει πως υπάρχουν επιπλέον άτομα που βοήθησαν τα τέσσερα μέλη που αποτελούσαν την πρώτη ομάδα.

«Δεν σιώπησαν μόνο αυτοί οι τέσσερις, αλλά υπήρχαν και άλλοι που τους βοηθήσουν να μην καταλήξουν στη φυλακή. Κάτι που στο τέλος δεν θα αποφύγουν.  Έχουμε ένα βουνό από αποδείξεις. Στην εκπομπή σας,  παρουσίασα μόλις το 5% από αυτά  που γνωρίζουμε. Σύντομα θα γίνουν όλα γνωστά και  άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, που μέχρι σήμερα δεν έχουν επισήμως σχετιστεί, θα βρεθούν στη φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr