Μάριος Αθανασίου: Η αμήχανη κουβέντα και η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέση

Μάριος Αθανασίου

«A, οκέι, ερωτήσεις κάνουμε... απαντήσεις δεν παίρνουμε... πες μου όλες τις ερωτήσεις και θα σου απαντήσω ό,τι θέλω εγώ.»

Πρωταγωνιστής στην σειρά του Epsilon «Ελεύθερη Σχέση» θα είναι ο Μάριος Αθανασίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του καναλιού «Σαββατοκύριακο Παντού». Ο ρυθμός των ερωτήσεων των δύο δημοσιογράφων δεν συμβάδισε όμως με τον ρυθμό των απαντήσεων δημιουργώντας συχνά αμηχανία στον αέρα.

«A, οκέι, ερωτήσεις κάνουμε… απαντήσεις δεν παίρνουμε… πες μου όλες τις ερωτήσεις και θα σου απαντήσω ό,τι θέλω εγώ», σχολίασε ο Μάριος Αθανασίου όταν η Βάσω Μητρομάρα διέκοψε την απάντηση του για να θέσει νέα ερώτηση.

Ο Πέτρος Κουσουλός κρατούσε όμως ακόμα μια «έκπληξη» για το τέλος της κουβέντας…

«Είχατε αρνηθεί στον κύριο Μανουσάκη να πρωταγωνιστήσετε στην σειρά «Μη μου λες αντίο»; Και σας είχαν πει «γιατί χριστιανέ μου αυτή η σειρά σκίζει, κάνει νούμερα» και εσείς είχαμε πει «δεν με ενδιαφέρουν τα 49άρια», ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Ναι… έχεις τέτοια σκονάκια έτσι; Έχει συμβεί κι αυτό νομίζω. Προσπάθησα να το φέρω γύρω γύρω…», απάντησε αμήχανα ο Μάριος Αθανασίου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!