Μαριλένα Γεραντώνη: Κόρη της η μαθήτρια που έβαλε σημείωμα στην πολυκατοικία για τις Πανελλήνιες

Μαριλένα Γεραντώνη

"Της έγραψαν ευχές και δεν έκαναν κανένα πάρτι. Σεβάστηκαν την επιθυμία της", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριλένα Γεραντώνη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η Μαριλένα Γεραντώνη μετά την επιτυχία της κόρης της στις Πανελλήνιες – καθώς πέρασε στη Νομική – ευχαρίστησε τους ενοίκους που έκαναν ησυχία και… τους κέρασε κιόλας για το καλό.

Πριν από λίγο καιρό, έγινε viral το σημείωμα που είχε αφήσει η κόρη της για τους ενοίκους της πολυκατοικίας, παρακαλώντας τους να μην κάνουν πάρτι το διάστημα που εκείνη διάβαζε για Πανελλήνιες.

Και τώρα που η Χάιντι πέρασε στη Νομική Αθηνών, οι ένοικοι βρήκαν ένα νέο μήνυμα, αυτή τη φορά από την μαμά της.

σημείωμα

Η μητέρα της Χάιντι, η δημοσιογράφος του MEGA, Μαριλένα Γεραντώνη, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή Live News για την κόρης της και τις Πανελλήνιες.

«Οι Πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα προσπάθεια και όλοι δίνουν τον καλύτερο του εαυτό στο τέλος. Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μην γίνει κάποιοι πάρτι στην ταράτσα γιατί γίνονται συχνά.

Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως AiBnB και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι οι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Της έγραψαν ευχές όμως, και δεν έκαναν κανένα πάρτι. Σεβάστηκαν την επιθυμία της», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριλένα Γεραντώνη στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πηγή: newsit.gr