Μαριάννα Τόλη: Η συγκινητική αγκαλιά Αργυράκη, Αρβανιτίδη, Ουίλιαμς στην κηδεία και τα φορτισμένα λόγια της Βάσιας Τριφύλλη

Μαριάννα Τόλη

Θλίψη στην κηδεία της ηθοποιού.

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιό Μαριάννα Τόλη, η οποία έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, νικημένη από τον καρκίνο, είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα της πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» συγκίνηση προκάλεσε και η τρυφερή αγκαλιά της τριάδας πια Μπέσυς Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και Πασχάλη Αρβανιτίδη οι οποίοι μαζί με την Μαριάνα Τόλη πίσω στο 1977 είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το «Μάθημα Σολφέζ».

Η Μπέσυ Αργυράκη και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μίλησαν στο «Μαζί σου» για την αγαπημένη τους Μαριάννα Τόλη

Πιστή φίλη και συμμαθήτρια της κάποτε η Βάσια Τριφύλλη μίλησε με συγκίνηση στην εκπομπή για την Μαριάννα Τόλη. «Είμαστε η περιβόητη τάξη του ’69 με την Κατιάνα Μπαλανίκα, την Τιτίκα Στασινοπούλου, τον Κώστα Αρζόγλου, τον Νίκο Απέργη. Αυτή η κοπέλα ήταν προσελάνινη. Πως να σας εξηγήσω. Δεν έχω λόγια να σας πω. Το ήθος της δεν το συζητάμε, το ταλέντο της και την ευαισθησία της, τι έφτιαχναν τα χέρια της. Να την θυμόμαστε όλοι», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!