Μαρία Σταματέρη:»Μου άρεσε περισσότερο η Λαμπίρη από την Ράλλη»

Διαβάστε περισσότερα!

 Η Μαρία Σταματέρη μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα για την Ελένη Μενεγάκη, Νικολέττα Ράλλη και τα δύο πρωινά….

Για τη φετινή σεζόν και τα πρόσωπα της…

Η φετινή σεζόν είναι δραματική. Η τηλεόραση είναι τόσο φτωχή όσο και η κοινωνία πια.

Ελένη Μενεγάκη;

Είναι θεά! Λατρεύω την Ελένη. 

Σας άρεσε η Νικολέττα Ράλλη;

Για να πω την αλήθεια, μου άρεσε περισσότερο η Χριστίνα Λαμπίρη. Από την άλλη, πρέπει να δίνουμε στα νέα πρόσωπα ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, το κανάλι αντιλήφθηκε ότι ήταν μια προσπάθεια που δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Προσωπικά, μου άρεσε πολύ η Ελεονώρα Μελέτη.

 Η Νικολέττα Ράλλη έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» στην οποία ανέφερε ότι πηγαίνει καθημερινά στο Star και πίνει καφέ. Πολλοί επισήμαναν ότι ήταν προκλητική η δήλωση της…

Νομίζω ότι έχει ένα συμβόλαιο το οποίο την καλύπτει. Από κει και πέρα, η έκφραση που χρησιμοποίησε δεν ήταν και τόσο κομψή. Είναι ένα νέο κορίτσι, που δεν έχει εμπειρία. Είπε κάτι και παρεξηγήθηκε.

Σίσσυ Χρηστίδου- Χρήστος Φερεντίνος. Πως σου φαίνονται;

Κάνουν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Η τηλεόραση είναι μαραθώνιος. Βέβαια, το δίδυμο της Φαίης και του Γιώργου κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Ο Φερεντίνος είχε χρόνια στην τηλεόραση και είχε εμπειρία.

Ορισμένοι είπαν ότι δεν του ταιριάζει το πρωινό…

Μπορεί και να μη του ταιριάζει. Ο Γιώργος με τη Φαίη έχουν χημεία. Μάλιστα, εγώ είχα πει στον Γιώργο και τη Φαίη να κάνουν πρωινό ως ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Eλληνογερμανός φίλος της Μέρκελ… βγάζει τα άπλυτά της στη φόρα!

Η συγκίνηση της Σταματέρη

H Μαρία Σταματέρη μαθαίνει τις φίλες της να λένε τον καφέ

Η έκπληξη που ετοιμάσε η γυναικοπαρέα στη Σταματέρη