Μαρία Σταματέρη: «Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ να βρίσκομαι»

Διαβάστε την εξομολόγηση της Σταματέρη..

 H Μαρία Σταματέρη σε συνεντευξή της στο περιοδικό ¨ΟΚ¨….Αποκαλύπτει πώς ήταν η πρώτη της συνάντηση με την  Τατιάνα, την ηλικία της, την μετακινήση της Μενεγάκη, το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με το Μανέλη, την αποχώρηση της Χριστίνα Λαμπίρη και το αν είναι ερωτευμένη.

Είχες αγωνία πριν συναντηθείτε, πως θα της έλεγες ότι δεν θέλεις να συνεργαστείτε αν η προτασή της δεν σε ενδιαφέρει;

Όχι. Η Τατιάνα είναι πολύ σωστή επαγγελματίας και μεταξύ των αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τη δουλειά πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια.  Ειδίκα και στο συγκεκριμένο κόνσεπτ, που θέλει τιε πέντε μας να κουβεντιάζουμε  ό,τι απασχολεί τις γυναίκες σαν να είμαστε σπίτι μας, πρέπει η κάθεμια να βγάλι τον ευατό της. Αν δεν μου άρεσε, δεν θα το έκανα.

Με ποια απο τις υπόλοιπες τέσσερις θα μπορούσες να κάνεις παρέα;

Τη Σοφία και την Τατιάνα τις ξέρω και τις αγαπώ πολυ. Η Τζούλη Αγοράκη ήρθε τώρα στην παρέα και δεν  έχουμε γνωριστεί ακόμα καλά. Με αυτήν που κόλλησα αμέσως , παρόλο που δεν γνωριζόμασταν απο παλία, είναι η Sunny Μπαλτζή.Αυτό το κορίτσι είναι θησαυρός. Με την Τατιάνα έγινε το εξής φοβερό: Όταν δώσαμε τα χέρια , μου λέει » Εγώ θα σας τα ξαναβρώ με τον Μαλέλη καιι θα γίνω κουμπάρα!»

Υπάρχουν πιθανότητες επανσύνδεσης με τον Σταμάτη Μαλέλη;

Με τον Σταμάτη δεν έχω σταματήσει ποτέ να βρίσκομαι.


Πως πιστεύεις ότι θα παέι η Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη; 

Δεν ξέρω. Αυτό εξαρτάται απο μια σειρά παραγόντων και έχει να κάνει κυρίως με το κόνσεπτ. Αν δεν δω λοιπόν το τηλεοπτικό προϊόν, δεν μπορώ να έχω άποψη.Αυτό που με λυπεί, όμως , είναι που σοβαροί επαγγελματίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός τηλεόρασης. Η Κατερίνα  Καραβάτου είναι μια παρουσιάστρια που έκανε επιτυχία και στεναχωριέμαι που είναι θύμα κρίσης. Θα μου λείψει.

Πιστεύειες ότι η Νικολέττα Ράλλη θα τα καταφέρει με την Ελένη Μενεγάκη απέναντι της;

Πιστεύω πολύ στα νέα πρόσωπα και εμπιστεύομαι τον Σταμάτη Μανέλη που είναι και αυτός που την επέλεξε . Όποιος έχει ζήσει τον Σταμάτη στο control ξέρει ότι έχει ένα μαγικό ραβδάκι και μπορεί και βγάζει από τον οποιοδήποτε που έχει απέναντι του τον καλύτερο του ευατό. Θα σου θυμίσω την περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη. Όλοι θυμόμαστε πώς έφυγε η Ελεονώρα από τον ΑΝΤ1. Ήρθε στο Star και επειδή είναι μια πολύ ικανή παρουσιάστρια, κατάφερε να γίνει super star και να κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα σου λείψει απο τη μεσημεριανή ζώνη;

Τη Χριστίνα την αγαπώ πολύ και είναι πρόσωπο που στήριξε πολύ το Star. H Χριστίνα παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και έχει αναλάβει μια πολύ σοβαρή θέση στο πρόγραμμα, που είναι κάτι που είχε ζητήσει κιόλας από πέρσι.

Θα τολμούσες να πεις σε μια συνέντευξη την ηλικία σου;

Ναι, γιατί όχι; Είμαι πενήντα! Δεν το έπαιξα ποτέ πιστιρίκα.

Είσαι ερωτευμένη; 

Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου.Είμαι ισορροπημένη

Διαβάστε ακόμη:
 
Το τρέιλερ της Τατιάνας

Πρεμιέρα για την Τατιάνα και το » ΜΙΛΑ»

Η Τατιάνα μιλά για τις 4 γυναίκες που θα έχει δίπλα της!