Μαρία Σολωμού: Πόσα χρήματα έχει χάσει από τις δουλειές που έμεινε απλήρωτη;

«Δεν νομίζω ότι είμαι η αγαπημένη του MEGA, από τη στιγμή που...»

Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά του MEGA «Μάνα εξ Ουρανού» η οποία σταμάτησε πρόωρα, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο το ποσό που έχει χάσει από δουλειές ποτ δεν έχουν πληρωθεί, αλλά και πως αντιμετωπίζει πια τέτοιες περιπτώσεις.

Πώς αντέδρασες όταν αντιλήφθηκες ότι ουσιαστικά εργαζόσουν χωρίς να πληρώνεσαι;

Η πρώτη φορά είναι δύσκολη. Όταν έπαιζα παλιότερα στην Ονειροπαγίδα και η εταιρεία παραγωγής κήρυξε πτώχευση, είχα στεναχωρηθεί πολύ. Την επόμενη φορά που δεν πληρώθηκα για κάτι σπικάζ που είχα κάνει, παρόλο που είχα κόψει και τιμολόγιο, το αντιμετώπισα πιο ήπια. Όταν σου συμβεί για τρίτη φορά, δεν πέφτεις από τα σύννεφα. Εντάξει, δεν θα πω: «Δεν πειράζει, μωρέ. Νέοι είμαστε θα δουλέψουμε», αλλά ξέρω ότι είναι μάταιο να χτυπηθώ, να φωνάξω, να τσακωθώ. Ακόμα και δικηγόρο να βάλω για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου.

Πόσα χρήματα υπολογίζεις ότι έχεις χάσει από όλες αυτές τις δουλειές που έμεινες απλήρωτη; Γύρω στα 100.000 ευρώ;
Το σύνολο που μου χρωστάει πρέπει να είναι κάπου εκεί. Είναι ένα πολύ σοβαρό ποσό, που θα ήταν πολύ χρήσιμο, ειδικά τώρα που αν εξαιρέσεις μία πρόταση που μου έχει γίνει για το θέατρο, δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον ορίζοντα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τον χειμώνα. Όσο για την τηλεόραση, την έχω ξεγράψει.

Γιατί το λες αυτό;
Δεν νομίζω ότι είμαι η αγαπημένη του MEGA, από τη στιγμή που βγήκα και είπα ότι μου χρωστάνε χρήματα. Αλλά πέρα από αυτό, δεν ήθελα ποτέ η μία τηλεοπτική δουλειά να διαδέχεται την άλλη.