Μαρία Μπονίκου: Σοκάρει η αποκάλυψη της Μάγδας Τσαγγάνη στον αέρα του Mega

Μαρία Μπονίκου

Συγκλονισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη με την είδηση ότι η φίλη και γειτόνισσά της, Μαρία Μπονίκου, δολοφονήθηκε.

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου δολοφονήθηκε χθες στο σπίτι της στην Αίγινα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει το γιο της, ο οποίος τελικά σήμερα ομολόγησε πως ήταν αυτός που διέπραξε το έγκλημα.

Η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία ήταν φίλη και γειτόνισσα της Μαρίας Μπονίκου, βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και συγκλονισμένη μίλησε, χωρίς να μπορεί να “χωνέψει” αυτό που συνέβη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη, μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποτε η αδικοχαμένη Μαρία Μπονίκου είχε πει για γιο της πως «έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα».

«Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη τελικά και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά.

Υπήρχε πρόβλημα, δεν δούλευε… Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Είχε προβλήματα πολλά. Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι “έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη είπε στη συνέχεια: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Είχε πει κάποτε στη μητέρα του αυτός ότι “άμα εσύ πεθάνεις, θα τα πουλήσω όλα και μετά θα αυτοκτονήσω”. Τα έχω χαμένα».