Μαρία Μπεκατώρου: Θα παρουσιάσει πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Τι έχει συζητήσει η παρουσιάστρια με το κανάλι;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαρία Μπεκατώρου να βρίσκεται κοντά στην παρουσίαση πρωινής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, στη ζώνη 10 με 1. Η σχέση της παρουσιάστριας με το κανάλι είναι πολύ καλή και φήμες λένε πως μετά τη στεναχώρια για την αναβολή του «Your Face Sounds Familiar», η Μαρία θα επιθυμούσε ένα πρωινό πρόγραμμα. Πού βρίσκονται όμως οι συζητήσεις με το κανάλι;

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, η κουβέντα της παρουσιάστριας με τους υπεύθυνους βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο. Επρόκειτο περισσότερο για μια συζήτηση ανίχνευσης προθέσεων και από τις δύο πλευρές, χωρίς να πέσουν στο τραπέζι συγκεκριμένες προτάσεις. Βέβαια, δεν έχει προσδιοριστεί κάποιο χρονικό πλαίσιο -αν τα σχέδια υλοποιηθούν- μέσα στο οποίο θα βγεί η εκπομπή στον αέρα, δηλαδή, αν θα είναι πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν ή στην αρχή της επόμενης.

Αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να μας λέει καλημέρα η Μαρία Μπεκατώρου κάθε Σαββατοκύριακο, τότε η παρουσιάστρια θα βρεθεί απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και ίσως απέναντι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην περίπτωση που -δύσκολο- παραμείνει στην ίδια ζώνη.

Γιώργος Σκρομπόλας