Μαρία Μπεκατώρου: «Ότι είχα να δώσω στα Καρντάσιανς το έχω δώσει, δεν υπάρχει κάτι άλλο»

τηλεθέαση
«Υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο»...

Έχοντας βρεθεί στην τηλεοπτική επικαιρότητα με την είδηση πως μετά το Πάσχα θα μας σερβίρει τον δικό της πρωινό καφέ κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1, η Μαρία Μπεκατώρου ανοίγει όλα τα τηλεοπτικά χαρτιά της στο TV ΕΘΝΟΣ και τη Νάνσυ Νικολαΐδου.

Σε φωνάζει ο Γιάννης Λάτσιος και σου προτείνει την παρουσίαση μιας πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής για τα Σαββατοκύριακα. Ποια είναι η πρώτη σου αντίδραση;

Μένω με το στόμα ανοιχτό, γουρλώνω τα μάτια και καταφέρνω να ψελλίσω «ναι» ύστερα από τρία λεπτά απόλυτης σιωπής. Εννοείται πως αρχικά πίστευα ότι μιλούσαμε για του χρόνου. Όταν στην πορεία κατάλαβα πως μιλούσαμε για μια εκπομπή που θα έβγαινε στον αέρα τριάντα μέρες αργότερα έμεινα παγωτό. Βλέπεις, αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου. Θεωρούσα πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα πηγαίναμε με τα «Καρντάσιανς» και πως του χρόνου τον Οκτώβρη θα ερχόταν το «Familiar» και όλα καλά και τακτοποιημένα. Όμως υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο.

Υποθέτω πως μιλάμε για ένα πρωινό που θα είναι εντελώς… Μαρία. Που θα έχει τη δική σου… σφραγίδα;

Όλοι μας αυτό έχουμε πει, να κάνουμε ένα πρωινό στο οποίο να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι εγώ, που να μου ταιριάζει και να μου δώσει έτσι την ευκαιρία να μοιραστώ πολλά με τον κόσμο.

Πιστεύεις ότι τα «Καρντάσιανς» έχουν κάνει τον κύκλο τους;

Δεν ξέρω αν έχουν κάνει τον κύκλο τους. Θαρρώ πως και του χρόνου θα μπορούσαν να συνεχίσουν, απλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν πια τόσοι καλεσμένοι που να έχουν καιρό να μιλήσουν και που δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις για να έρθουν στην εκπομπή, μια και αυτό είναι ένα βασικό της κομμάτι. Όπως και να 'χει, όμως, ο Γρηγόρης είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή, πρόκειται για μια δική του ιδέα, οπότε κι εκείνος θα πρέπει να συζητήσει με το κανάλι.

Εσύ έχεις κάνει τον κύκλο σου στα «Καρντάσιανς»;

Δεν ξέρω αν έχω κάνει ή όχι τον κύκλο μου, αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε βράδυ που βρίσκομαι στην εκπομπή περνάω καλά και πως ότι είχα να δώσω τηλεοπτικά σε αυτή την προσπάθεια το έχω δώσει και δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Το συζήτησες με τον Γρηγόρη για το πρωινό;

Όχι, δεν το συζήτησα μαζί του, γιατί αρχικά η συνάντηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών και δεν είχε διαρρεύσει τίποτα, πουθενά. Όταν όμως άρχισαν κάποια πράγματα να ακούγονται προς τα έξω, τότε κάναμε μια κουβέντα και πιστεύω πως χάρηκε για μένα και μου είπε πως θεωρεί ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο βήμα για να προχωρήσω παρακάτω.

Έχουν υπάρξει στιγμές που να έχεις νιώσει πως καταπιέζεσαι στα «Καρντάσιανς»;

Όχι, δεν έχω νιώσει καταπιεσμένη. Απλά κάποιες φορές με κάποιους συγκεκριμένους καλεσμένους έχω νιώσει πως δεν έχω κάτι να πω, γι' αυτό και δεν μιλάω. Ευτυχώς, δεν έχω τον πανικό της ατάκας.

Πολλοί είπαν πως σε αυτήν τη συνεργασία δεν διεκδίκησες ίσως ότι σου αναλογούσε. Ότι δεν διεκδίκησες τον δικό σου ξεχωριστό χώρο…

Πρέπει να ξέρεις πως δεν διεκδικώ τίποτα και αν χρειαστεί κάνω κι ένα βήμα πίσω. Ίσως να είναι ανασφάλεια, δεν ξέρω, πάντως έτσι λειτουργώ και δεν το μετανιώνω…

Και με το «Your Face Sounds Familiar» τι γίνεται; Αν πάνε όλα καλά και το πρωινό πάει και του χρόνου, ταυτόχρονα θα έχεις και το «Face»;

Έτσι έχουμε πει. Το ένα με το άλλο δεν έχει καμία σχέση. Θα έχουν παράλληλη, ταυτόχρονη πορεία.