Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ήταν πολύ κομψό το σχόλιο του Λιάγκα για το Telecity»

«Όλο το βράδυ της παραμονής της πρεμιέρας...»

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει επιστρέψει στα σαββατοκύριακα του ΑΝΤ1 και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, έχουν κατορθώσει να κάνουν μια πολύ καλή αρχή στους πίνακες της τηλεθέασης. Όπως η ίδια ομολογεί στη συνέντευξή της στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και στην εφημερίδα Αγορα την παραμονή της πρεμιέρας του «πρωινού ΣουΚου» δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Τι λέει για το πρόσφατο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την προΰπηρεσία της στο Telecity;

Την παραμονή της πρεμιέρας σου κατάφερες να κοιμηθείς; Τι συνέβαινε εκείνο το βράδυ στο σπίτι σου στον Χολαργό;
Αυτή την φορά ήταν πολύ δυνατά τα συναισθήματα μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Θυμάμαι ότι όλο το βράδυ της Παρασκευής από την υπερένταση έκανα δουλειές για να με πάρει ο ύπνος. Τελικά αποκοιμήθηκα στις 4 και μισή το πρωί για καμιά ώρα και μετά έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι μου μέχρι να πάω στο στούντιο (γέλια).

Ο Μουτσινάς συνηθίζει να περνάει από «κόσκινο» τις συμπαρουσιάστριες του στον «αέρα». Εσένα αυτό σε φέρνει σε αμηχανία;
Όχι, ίσα-ίσα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Όλο αυτή η διάθεση που βγάζει ο Νίκος έχει και κάποια στοιχεία θεατράλε που εγώ τα αγαπώ πολύ. Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου σου λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος είμαι μαζί με τον Νίκο.

Είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι φέτος θα έπαιζες στο θεάτρο. Για ποιο λόγο δεν έδωσες τελικά τα χέρια;
Είχα όντως πρόταση για το θέατρο, αλλά όσο και να το ήθελα δεν προλάβαινα να το κάνω. Θα ήθελα πολύ να παίξω στο θέατρο κάποια στιγμή, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Εμένα η τηλεόραση είναι η δουλειά μου, θέατρο θα έκανα μόνο αν ένιωθα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό 100%.

Ισχύει η πληροφορία ότι υπήρξαν συζητήσεις για να κάνεις τηλεοπτικό ντουέτο με την Φαίη Σκορδά;
Ναι παλιότερα, την εποχή που η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού στο Alter. Παρά λίγο να κάνω πρωινό μαζί με την Φαίη, αλλά τελικά αυτή η ιδέα δεν προχώρησε ποτέ. Ήταν πολύ κοντά στο να γίνει, αλλά για να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη και δεν ευδοκίμησε τότε αυτή η συνεργασία.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για σένα («Προϋπηρεσία στο Telecity είχε, μην τρελαθούμε τώρα») συζητήθηκε έντονα. Σε ενόχλησε αυτό μέσα σου;
Δεν ήταν πολύ κομψό το σχόλιο του Λιάγκα για το Telecity. Αλλά έτσι είναι ο Λιάγκας, τι να κάνουμε τώρα;