Μαρία Μπακοδήμου: Τι λέει για την κόντρα με την Ευγενία Μανωλίδου;

Λιάγκας η Σεφερλής; Ποιον προτιμά η παρουσιάστρια;

Η παρουσιάστρια του ΦΜ Live μίλησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την 16χρονη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά και την πρόσφατη κόντρα με την Ευγενία Μανωλίδου:

«Τίποτα δεν πάθαμε με την Μανωλίδου. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, σχολιάζουμε τα πρόσωπα που είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πίσω εννοώ τώρα στη συγκεκριμένη φάση που κάνει ραδιόφωνο, αλλά που λέει πράγματα. Σχολιάστηκε και γενικότερα δεν απαντάμε. Απαντήσαμε μόνο γιατί μίλησε για γεγονότα και θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους για το πως είναι τα γεγονότα. Δεν έχουμε να πούμε ποιος είσαι, τι κάνεις και μ'αρέσεις δε μ'αρέσεις.

Όσο για το αν την κάλεσαν στην εκπομπή, η ίδια επανέλαβε την απάντηση που είχαν δώσει και μέσα από την καθημερινή εκπομπή του STAR: «Θα ήμασταν τρελοί μετά από τόσα που έχουμε πει να την καλέσουμε κιόλας. Η showbiz και ο τρόπος που σχολιάζουμε την επικαιρότητα της, είναι κάτι που μας αρέσει, έχει χιούμορ και τις περισσότερες φορές έχουν χιούμορ και οι άλλοι άνθρωποι. Ξέρουμε ότι είναι ένα πινγκ πονγκ. Το να το παίρνεις πάρα πολύ σοβαρά, είναι και γιατί παίρνεις πολύ σοβαρά τον εαυτό σου είναι ένα ζήτημα και μια φάση ζωής που νομίζω ότι στριμώχνει όποιον την έχει.»

Η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε ακόμα στην εποχή που έκαναν μαζί με τον Φπώτη Σεργουλόπουλο το πρωινό του MEGA και είπε την άποψη της για τα δύο πρωινά που προβάλλονται τώρα. Ποιο προτιμά;

Περισσότερα latest news »