Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω μεγάλο σουξέ στους μικρότερους άνδρες»!

«Είχαν όντως γίνει κάποιες συζητήσεις σε πρώτο επίπεδο, αλλά το κανάλι τελικά αποφασίζει αν μια εκπομπή μπορεί να πιάσει στο κοινό σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Κάθε εμπόδιο για καλό πάντως…»

Η αλλοπαρμένη γραμματέας που γνωρίσαμε στο «Υπέροχα Πλάσματα» έγινε η «Αστερόπη» του «Μίλα μου Βρόμικα» κι από εκεί η έτοιμη για όλα «Έμυ» του «Μάνα Χ Ουρανού». Αλλά σε όλες τις εκδοχές της παραμένει η Μαρία Κωνσταντάκη και μιλάει για πολλά στην Μαριέττα Φρύδα για την εφημερίδα Αγορά.

Τελευταίο έχει μπει έντονα στη ζωή μας η έννοια του «bullying». Το έχεις βιώσει στην παιδική ηλικία;

Δεν το έχω βιώσει εγώ, αλλά υπήρχε παιδί που του κάναμε bullying στο σχολείο. Για την ακρίβεια του έκανε όλο το σχολείο bullying. Ήταν ένα παιδί στο οποίο ασκούσαμε έντονη ψυχολογική πίεση και το είχαμε περιθωριοποιήσει. Ήταν πολύ κλειστό άτομο με πρόβλημα δυσλεξίας. Η δική μου η γενιά ήταν πολύ αθώα συγκριτικά με σήμερα, αλλά και τότε υπήρχε μια μορφή bullying. Όταν μετά από χρόνια συνάντησα αυτό το παιδί χάρηκα πάρα πολύ που το είδα.

Είχες κάνει κάποιες συζητήσεις με το Mega για μια βραδινή εκπομπή, οι οποίες ωστόσο δεν ευδοκίμησαν. Που χάλασε το «γλυκό»;

Είχαν όντως γίνει κάποιες συζητήσεις σε πρώτο επίπεδο, αλλά το κανάλι τελικά αποφασίζει αν μια εκπομπή μπορεί να πιάσει στο κοινό σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Κάθε εμπόδιο για καλό πάντως… Ίσως και οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες της χώρας να μην βοηθούν στο να βγει τώρα αυτή τη εκπομπή. Θεωρώ ότι οι ιθύνοντες του Mega σκέφτονται καλύτερα και όλα τα πράγματα γίνονται στην ώρα τους.

Εσύ θέλεις να παρουσιάσεις μόνο αυτό το concept ή είσαι ανοιχτή σε προτάσεις και για άλλες εκπομπές;

Ενώ μου αρέσουν πολύ κάποιες εκπομπές, δεν ξέρω αν θα εγώ θα μπορούσα να είμαι καλή σε αυτές ως παρουσιάστρια. Για παράδειγμα, μου αρέσει πολύ το «Celebrity Game Night» με την Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και το «Ελλάδα Σ’αγαπώ» που παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήμουν σε αυτά καλή. Αυτός είναι ο φόβος μου. Δεν είμαστε όλοι για όλα.

Στις σχέσεις σου με τους άνδρες ποιος έχει το πάνω χέρι;

Όπως έχει προκύψει από τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο μου, είμαι πολύ ανταγωνιστική στις σχέσεις μου με τους άνδρες. Προφανώς για να μην έχουν οι σχέσεις μου μεγάλη διάρκεια κάτι δεν πάει καλά. Κάτι πρέπει να διορθώσω σε μένα.

Πόσο χρονών είσαι Μαρία;

Αν δεν κάναμε τη συνέντευξη δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την πω, αλλά τώρα μπορεί να μπεις στον πειρασμό και να την γράψεις (γέλια)… Πάντως μικροδείχνω πολύ και αυτό μου κάνει καλό στην δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την λέω στις συνεντεύξεις μου!

Ανάμεσα σε έναν 25αη και σε έναν 40αρη ποιον θα επέλεγες;

Δεν μπορούμε να βρούμε μια μέση κατάσταση; Κάποιον εκεί στα 33-34; Ο σημερινός 40αρης έχει τεράστια προβλήματα και με τα οικονομικά του και με την δουλειά του. Γενικώς κλάψ’ τα Χαράλαμπε. Εμένα με ενδιαφέρουν άνθρωποι που δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Άνθρωποι που έχουν χιούμορ. Που δεν είναι drama queen. Που να μην τον γνωρίσω και να «ψοφήσει» στον καναπέ δίπλα μου. Δεν μπορώ και την τρέλα του 25χρονου από την άλλη πλευρά, γιατί έχω μεγαλώσει. Θέλω κάτι ενδιάμεσο ηλικιακά.

Στις μικρότερους άνδρες έχεις σουξέ;

Έχω μεγάλο σουξέ στους μικρότερους άνδρες! Οι μεγαλύτεροι με θεωρούν τρελή, αλλά έχω βάλει κι εγώ το «χεράκι» μου με τις ατάκες που κατά καιρούς έχω πει στις συνεντεύξεις μου. Για αυτό το λόγο λέω λίγο να μαζευτώ όταν μιλάω στους δημοσιογράφους, να μη βγάζω τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια…