Μαρία Ιωαννίδου: «Θα τιμωρήσω πολλούς με την αυτοβιογραφία μου»

«Θα αναφέρομαι σε γεγονότα με λεπτομέρειες και ονόματα»

Τις άγνωστες πτυχές της ζωής της και όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την 35χρονη και πλέον καριέρα της στην υποκριτική και τον χορό σκοπεύει να αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία της η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορογράφος έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει κεφάλαια του βιβλίου και μίλησε στην Ελένη Ζούμη και στην εφημερίδα Real για τη δεύτερη συγγραφική της απόπειρα.

«Στην αυτοβιογραφία μου θα αναφέρομαι σε γεγονότα με λεπτομέρειες και ονόματα, θα τιμωρήσω πολλούς με αυτή. Θα πω την αλήθεια μου. Πολλούς ανθρώπους που με έχουν πληγώσει δε θα τους εκθέσω, αλλά σίγουρα θα τους αναφέρω. Έχω πίκρες. Από συγγενείς και φίλους έχω προδωθεί. Αυτή την αλήθεια, λοιπόν, γιατί να την κουβαλάω μόνη μου; Ας την κουβαλήσουν κι εκείνοι. Θέλω να τους βάλω σε σκέψεις.

Το βιβλίο της φυσικά θα αναφέρεται στους γάμους της αλλά και τα λάθη της, ενώ σημαντικό κεφάλαιο σε αυτή θα είναι και η Ναταλία Γερμανού την οποία όπως λέει: «Ένιωθα σα την μικρότερη αδελφή μου. Τώρα μου λείπει και την ευχαριστώ για τις εκπομπές που μου έκανε.»